• یکشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 94090100266
  • منبع : نمایندگی البرز

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز:

آگاهی، بهترین راه پیشگیری از اعتیاد است

آگاهی، بهترین راه پیشگیری از اعتیاد است

ایسنا/البرز کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز گفت: یکی از راهکارهای مؤثر در پیشگیری از اعتیاد، افزایش آگاهی خانواده‌ها است که باید در این زمینه دستگاه‌های اجرایی کمک کنند.

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز گفت: یکی از راهکارهای مؤثر در پیشگیری از اعتیاد، افزایش آگاهی خانواده‌ها است که باید در این زمینه دستگاه‌های اجرایی کمک کنند.

حسین صمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه البرز، با اشاره به اینکه خانواده‎‏ها نقش بسزایی در پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان دارند، اظهار کرد: خانواده‎ها باید فرزندانشان را در برابر اعتیاد واکسینه کنند، چراکه بی‎توجهی خانواده‎ها راه را برای سودجویان باز می‎کند.

وی افزود: آمارها حاکی است که در ایران از هر 10 نفر مبتلا به سرطان ریه، 9 نفر از آنها به دلیل مصرف دخانیات به این بیماری مبتلا شده‎اند.

کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز، یکی از دلایل اعتیاد در نوجوانان و جوانان را، داشتن حس کنجکاوی دانست و گفت: تفریح و لذت‎طلبی در نوجوانان و جوانان از جمله دلایل گرایش این قشر از افراد به سمت اعتیاد است. یکی از راه‎های کاهش اعتیاد در جامعه، تغییر سبک زندگی توسط پدر و مادرها است، چراکه با انجام این کار، بدون شک نوع تفریح در خانواده نیز تغییر پیدا می‎کند.

وی با اشاره به اینکه هر روز ماده مخدر جدیدی وارد جامعه می‎شود، ادامه داد: گل، نوعی ماده مخدر جدیدی است که مصرف آن در میان نوجوانان و جوانان افزایش پیدا کرده است. مصرف این ماده مخدر، نه تنها سلول‌های خاکستری مغز را نابود می‎کند، بلکه با گذشت زمان بسیاری از بخش‎های بدن تحت تاثیر این ماده قرار می‎گیرد.

صمدی تصریح کرد: در حال حاضر جلوگیری از مصرف بعضی از دخانیاتی چون قلیان آنطور که باید و شاید جدی گرفته نمی‎شود و این موضوع باعث گسترش پیدا کردن مصرف آن در میان نوجوانان و حتی بانوان شده است. هم‎اکنون هر شش ثانیه، یک نفر در دنیا بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‎دهد.

وی یادآور شد: آمارها حاکی است که 260 میلیون معتاد در دنیا وجود دارد که آماری نگران کننده است و می‌طلبد که نگاه ویژه‎ای به این موضوع داشته باشیم. اگر خانواده‎ها نقش خود را در پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان کمرنگ کنند، بدون شک اعتیاد، فرزندان آنها را می‎‏بلعد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha