• شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۴ / ۲۱:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 94083018467
  • خبرنگار : 90136

ساخت خودرو خورشیدی غزال ایرانی3

تیم خودروی خورشیدی دانشکده فنی دانشگاه تهران، با حمایت بانک ‌پاسارگاد و مشارکت شرکت شناسا به عنوان شرکت تخصصی سرمایه‌گذاری ماجراجویانه گروه مالی پاسارگاد، خودرو خورشیدی غزال ایرانی (3) را با طراحی جدید ساخت.

تیم خودروی خورشیدی دانشکده فنی دانشگاه تهران، با حمایت بانک ‌پاسارگاد و مشارکت شرکت شناسا به عنوان شرکت تخصصی سرمایه‌گذاری ماجراجویانه گروه مالی پاسارگاد، خودرو خورشیدی غزال ایرانی (3) را با طراحی جدید ساخت.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، این پروژه از سال 1393 آغاز شد و در نهایت برای شرکت در مسابقات بین‌المللی استرالیا 2015 که از 26 مهر تا چهارم آبان 1394 با شرکت 46 تیم از 25 کشور مطرح جهان برگزار شد، به مرحله بهره‌برداری رسید.

این خودرو به عنوان اولین خودروی خورشیدی دو سرنشین ایرانی، دارای چهار چرخ و دو موتور الکتریکی است که توسط تیم خودرو خورشیدی دانشگاه تهران، به عنوان تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران، طراحی و در این مسابقات شرکت داده‌ شد.

بر اساس این خبر، خودرو خورشیدی غزال ایرانی (3) در پیست سرعت در شهر داروین بین 12 تیم شرکت‌کننده در کلاس کروزر (Cruiser class) مقام سوم را بدست آورد. همچنین این خودرو در مسابقات 3000 کیلومتری (از شهر داروین به آدلاید در استرالیا) مقام هفتم را در طی مسافت بدست آورد. تیم‌های آیندهوون از هلند، کوگاکویین ژاپن، بوخوم آلمان، سان سویفت استرالیا، دانشگاه مینوستای آمریکا و لودز لهستان به ترتیب مقام‌های اول تا ششم را کسب کردند.

مسابقات بین‌المللی خودرو خورشیدی در استرالیا در سه دسته (class) اصلی برگزار شد. دسته (Adventure class) خودروهای سه چرخ تک سرنشین که قدیمی‌ترین طراحی است. دسته دوم (Challenger class) خودروهای چهار چرخ تک‌سرنشین و دسته (Cruiser class) خودروهای چهار چرخ دو سرنشین به بالا که جدیدترین طراحی‌ها در این دسته شرکت کردند.

پروژه طراحی و ساخت خودرو خورشیدی نیز در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران از سال 1383 در دانشکده مهندسی مکانیک آغاز شد و اولین خودرو خورشیدی کشور به نام غزال ایرانی (1) در سال 1384 با موفقیت طراحی و ساخته شد. خودرو خورشیدی غزال ایرانی (2) نسل بعدی از این خودرو بود که در دانشگاه تهران و با همکاری دانشکده‌های مهندسی مکانیک، برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی در سال ۱۳۸۷ ساخته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha