• یکشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94082414488
  • خبرنگار : 71551

عینک پیشرفته برای درمان تنبلی چشم

عینک پیشرفته برای درمان تنبلی چشم

محققان دانشگاه ایندیانا آمریکا عینک پیشرفته‌ای به نام Amblyz را ارائه دادند که می‌تواند برای درمان تنبلی چشم به‌کار گرفته شود.

محققان دانشگاه ایندیانا آمریکا عینک پیشرفته‌ای به نام Amblyz را ارائه دادند که می‌تواند برای درمان تنبلی چشم به‌کار گرفته شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، نتایج اولین آزمایش بالینی که اثر بخشی این عینک‌ها را ارزیابی می‌کند، این هفته در نشست سالانه آکادمی چشم پزشکی آمریکا ارائه شد.

برای 2 تا 3 درصد کودکانی که به تنبلی چشم مبتلا هستند و یا چشمان ضعیفی دارند، گزینه‌های درمانی وجود ندارد. از آن جا که ضعف بینایی معمولا در نتیجه تضعیف سیگنال‌های چشم به مغز رخ می‌دهد، کودکان ناچارند چند ساعت در روز از چشم‌بند یا قطره برای تقویت چشم ضعیف‌تر استفاده کنند. این امر می‌تواند بچه‌ها را دچار استرس یا با همسالان خود بیگانه کند.

لنز‌های عینک Amblyz دارای ال‌سی‌دی‌های قابل برنامه ریزی است. لنزی که بر روی چشم تنبل قرار گرفته است، در هر 30 ثانیه به مدت چند ثانیه تیره می‌شود تا عملکردی مشابه با چشم‌بند داشته باشد. از آنجایی که کودکان مبتلا به تنبلی چشم معمولا دچار سایر مشکلات بینایی مانند نزدیک بینی یا آستیگماتیسم نیز می‌شوند، Amblyz به اصلاح بینایی آنها در زمانیکه از این عینک استفاده نمی‌کنند می‌پردازد.

محققان در این پژوهش اثر Amblyz را در مقایسه با چشم‌بند‌های سنتی در 33 کودک سه تا هشت ساله مبتلا به تنبلی چشم مقایسه کردند. در طول یک آزمایش سه ماهه، یک گروه به مدت دو ساعت در روز از چشم‌بند و گروهی دیگر از عینک Amblyz به مدت چهار ساعت در روز استفاده کردند.

در پایان آزمایش، هر دو گروه با وجود تفاوت در نوع درمان، به نتایج مشابهی دست یافتند .این کودکان به طور متوسط قادر به دیدن دو خط از یک نمودار بودند.

Amblyz تنها پروژه‌ای نیست که به دنبال راه حل‌های خلاقانه برای درمان تنبلی چشم می‌گردد. در سال‌های اخیر چندین گروه از محققان بازی‌های ویدئویی را ایجاد کردند که ادعا می‌کنند این بازی‌ها می‌تواند تنبلی چشم را درمان کند.اما Amblyz وسیله‌ای متفاوت است به این دلیل که سازمان غذا و دارو آن را به عنوان یک وسیله پزشکی تایید کرده است. این عینک با قیمت 450 دلار برای هر عدد، نمی تواند در دسترس اکثر خانواده‌ها قرار گیرد. این کودکان ناچارند تا زمان یافتن یک وسیله مقرون به صرفه، از چشم‌بند‌های سنتی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha