• جمعه / ۲۲ آبان ۱۳۹۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 94082213223
  • منبع : نمایندگی مازندران

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات دانشکاه علوم کشاورزی ساری:

اعتبارات حفاظت جنگل از منابع ملی تامین شود

اعتبارات حفاظت جنگل از منابع ملی تامین شود

ایسنا/مازندران عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات دانشکاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: اعتبارات حفاظت از جنگل را می‌توان از منابع ملی تهیه کرد.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات دانشکاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: اعتبارات حفاظت از جنگل را می‌توان از منابع ملی تهیه کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه مازندران، محمد امینی در نخستین جلسه هم‌اندیشی جمعی از استادان و کارشناسان علوم جنگل گروه جنگلداری پایدار که با موضوع بهره‌برداری اصولی، ضامن توسعه پایدار جنگل‌های شمال امروز 22 آبان ماه در دانشگاه علوم کشاورزی منابع طبیعی ساری برگزار شد، گفت: طرح جنگل‌داری باید اجرا شود، ولی هنوز مجری جنگلداری و برداشت چوب در استان نداریم.

وی افزود: طرح تنفس و تعطیلی جنگل موجب حفاظت جنگل نشده بلکه تخریب جنگل را به دنبال داشته است.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات دانشکاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: در حال حاضر باید اعتبارات سازمان جنگل را دولت تهیه کند و مجریان به کار خود ادامه دهند تا کارشناسان درباره مدیریت جنگل به یک وحدت رویه و مدیریت واحد برسند.

وی افزود: اعتبارات حفاظت از جنگل را دولت می‌تواند از منابع ملی تامین کند.

امینی اظهار کرد: در شمال کشور 50 درصد از عرصه‌های جنگلی مجری طرح جنگلداری ندارند چون بیلان اقتصادی آن منفی است و این عرصه‌ها بیشترین تخریب را دارند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه جامعه جنگلداری نگران تخریب عرصه‌های جنگل است، افزود: فعالیت‌های حفاظت از جنگلداری در حالت رکود است و همه منتظر تصمیم‌گیری از ناحیه مسئولان کشوری هستیم.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت فریم ساری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه این شرکت 47 سال سابقه دارد که اولین هدفش حفاظت، بهره‌برداری، اشتغال بوده است، عنوان کرد: از سوی این شرکت 400 نفر پرسنل شروع به کار کردند ولی اکنون 200 نفر مشغول هستند.

محمد احتشام‌زاده با اشاره به اینکه 700 کیلومتر رودخانه فصلی داریم و تضمین می‌کنم که در بدترین موقعیت جوی که بیشترین ریزش باران را داشته باشد هیچ‌گاه تخریب و سیلی ایجاد نخواهد شد، یادآور شد: مسئولان می‌توانند جنگل فریم را به عنوان یک سوژه بررسی کنند که طرح حفاظت تا کنون چگونه بوده است.

وی بیان کرد: جنگل فریم 50 هزار هکتار است که تا کنون 800 هکتار به این جنگل اضافه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha