• جمعه / ۲۲ آبان ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94082213142
  • خبرنگار : 71551

چراغ‌های خیابانی که دکل تلفن همراه می‌شوند

چراغ‌های خیابانی که دکل تلفن همراه می‌شوند

شرکت فیلیپس با همکاری شرکت اریکسون طرحی را ارائه داده است که بر اساس آن از چراغ‌های خیابان علاوه بر ایجاد روشنایی، به عنوان دکل‌ تلفن همراه استفاده خواهد شد.

شرکت فیلیپس با همکاری شرکت اریکسون طرحی را ارائه داده است که بر اساس آن از چراغ‌های خیابان علاوه بر ایجاد روشنایی، به عنوان دکل‌ تلفن همراه استفاده خواهد شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، لس‌آنجلس نخستین شهر در جهان است که مجهز به چراغ‌های خیابانی SmartPoles فیلیپس شده است. این چراغ‌ها به طور کامل با فناوری کاملا یکپارچه شبکه تلفن همراه 4G LTE مجهز شده است.

قرار است در مجموع 100 SmartPoles در خیابان‌های لس‌آنجلس مستقر شود.

ترافیک داده تلفن همراه دارای نرخ رو به رشد است. در واقع، انتظار می‌رود که شرکت فیلیپس در کنار افزایش 900 درصدی این ترافیک تا سال 2020، زیرساخت‌های اداره کننده آن را نیز افزایش دهد. فیلیپس و اریکسون با استقرار چراغ‌های خیابانی در همه جا و در همه شهرها و شهرستانها، مبنای خوبی را برای آن زیرساخت ها فراهم کردند.

فیلیپس با همکاری اریکسون این قطب‌های هوشمند را طراحی کرده‌اند که فناوری سلول کوچک را برای تولید 4G LTE را ارائه کرده‌اند. در لس‌آنجلس، این قطب‌ها از طریق یک لینک فیبری به یک شبکه اصلی متصل خواهند شد.

این قطب‌ها با همه اپراتور‌های تلفن همراه کار خواهند کرد. اپراتور‌ها می‌توانند برای نصب رادیو و آنتن در جهت متراکم‌سازی شبکه خود یا افزایش ظرفیت داده‌های شبکه‌های خود در مناطق خاص، به اجاره فضا دراین قطب‌ها بپردازند.

لس آنجلس نه تنها اولین شهری است که از این فناوری استفاده می‌کند بلکه در حال حاضر اولین شهر در آمریکای شمالی است که از فناوری CityTouch فیلیپس استفاده می‌کند. CityTouch به کاربران اجازه می‌دهد تا روشنایی شهر را کنترل و نظارت کنند و نشان می‌دهد که چه مقدار انرژی توسط چراغ‌های خاص یا مجموعه‌ای از چراغ‌ها مصرف می‌شود، طول عمر باقی مانده آن‌ها چقدر است و همچنین به چراغ‌ها اجازه می‌دهد تا بیشتر درخشیده و و برای روشن و خاموش شدن برنامه‌ریزی شوند.

قطب‌های هوشمند علاوه بر ارائه اتصال بهبود یافته، به صرفه‌جویی 70 درصدی در انرژی در مقایسه با چراغ‌های خیابان سنتی کمک خواهد کرد و با بهبود قابلیت نظارت و نگهداری، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها خواهد شد.

قرار است سه چهارم از این قطب‌های هوشمند طی سه تا چهار ماه آینده در لس‌آنجلس مستقر شود و باقیمانده آن‌ها بعدها نصب خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha