• پنجشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94081408257
  • خبرنگار : 71129

رهبر دموکراسی خواه میانمار: اگر پیروز شوم بالاتر از رئیس جمهور خواهم بود

رهبر دموکراسی خواه میانمار: اگر پیروز شوم بالاتر از رئیس جمهور خواهم بود

رهبر اپوزیسیون میانمار امروز (پنج شنبه) اعلام کرد که اگر حزبش در انتخابات تاریخی هشتم نوامبر برنده شود "بالاتر از رئیس جمهور" خواهد بود.

رهبر اپوزیسیون میانمار امروز (پنج شنبه) اعلام کرد که اگر حزبش در انتخابات تاریخی هشتم نوامبر برنده شود "بالاتر از رئیس جمهور" خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری رویترز، انتخابات پارلمانی میانمار نخستین بار است که از زمان روی کار آمدن دولت تین سین در 2011 پس از قریب به 50 سال دیکتاتوری نظامی برگزار می‌شود و به عنوان همه پرسی در روند اصلاحات میانمار محسوب می‌شود.

آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواه و اپوزیسیون میانمار در جمع خبرنگاران در یانگون گفت: اگر حزبم در این انتخابات برنده شود بالاتر از رئیس جمهور قرار خواهم گرفت و با این کار می‌توانم ممنوعیت قانون اساسی را برای تبدیل شدن به یک رئیس جمهور در کشور زیر پا بگذارم چون که در صورت این پیروزی، حتی قانون اساسی نیز نمی‌تواند کسی را که بالاتر از رئیس جمهور قرار می‌گیرد، محدود کند.

وی درباره برخی از بی نظمی‌ها و ارعاب و تهدید و تقلب درباره انتخابات هشتم نوامبر هشدار داد و اعلام کرد که این انتخابات باید به صورت آزاد و عادلانه برگزار شود.

انتظار می‌رود که حزب لیگ ملی برای دموکراسی تحت رهبری سوچی در این انتخابات نتیجه خوبی بدست آورد. این حزب در انتخابات 1990 موفق شد با آراء بی‌نظیری پیروز شود اما نتایج آن توسط دولت خونتا رد شد.

آنگ سان سوچی که پیشتر در حبس خانگی به سر می‌برد و برنده جایزه صلح نوبل نیز هست به تازگی توانسته در دولت تین سین جایگاهی مردمی پیدا کند.

وی ادامه داد: شکاف زیاد میان این انتخابات که قرار است روز یکشنبه برگزار شود و دولت جدیدی که در فوریه سال آتی میلادی روی کار خواهد آمد خود باعث نگرانی است.

این رهبر دموکراسی خواه میانماری همچنین گفت: مشکلات مربوط به مسلمانان روهینجا که ساکن استان راخین در غرب میانمار هستند نباید اغراق شود! چرا که تمامی کشوردچار سردرگمی و تنش است.

آنگ سان سوچی به خاطر عدم حمایت کافی از مسلمانان روهینجا که در شرایط بسیار نامناسب در استان غربی میانمار ساکن هستند از جانب جامعه بین الملل مورد انتقاد قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha