تفاهمنامه همکاری میان دانشگاههای برتر و بزرگ ایران و اتحادیه دانشگاههای روسیه در نخستین اجلاس رؤسای دانشگاههای ایران و روسیه به امضای دکتر محمود نیلیاحمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران به نمایندگی از رؤسای دانشگاههای ایران و دکتر سادونیچی، رئیس اتحادیه دانشگاههای روسیه رسید.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، در این اجلاس که با حضور رؤسای 10 دانشگاه برتر و بزرگ ایران و رؤسا و نمایندگان تامالاختیار 19 دانشگاه روسیه در کتابخانه مرکزی دانشگاه مسکو برگزار شد، ابتدا دکتر سادونیچی، رئیس دانشگاه مسکو و رئیس اتحادیه دانشگاههای روسیه از برگزاری اجلاس مشترک دانشگاهی بین دو کشور ابراز خوشحالی کرد و این اقدام مهم را گامی اساسی در روابط بین دو کشور ارزیابی کرد.
وی ضمن معرفی شرکتکنندگان در این اجلاس گفت: اینها نمایندگان برترین دانشگاههای روسیه از میان بیش از هزار دانشگاه کشور هستند و حضور آنان، نشاندهنده اهمیتی است که ما برای این اجلاس قائل هستیم.
دکتر سادونیچی با اشاره به پیشرفتهای علمی ایران و وجود دانشمندان برجسته و جوان ایرانی، ابراز امیدواری کرد که این اجلاس بتواند نقشی اساسی در تداوم و گسترش روابط علمی بین دو کشور داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به سفر چند ماه گذشته به ایران و مشاهده پیشرفتهای علمی ایرانیان و فعالیتهای گسترده دانشگاهی کشور، از این که پیشنهاد برگزاری این اجلاس مشترک را مطرح کرده ابراز خوشحالی کرد و گفت: خوشحالی بیشتر این است که این پیشنهاد عملی شده و از کسانی که این تلاش را به ثمر رساندهاند، تشکر میکنم.
در ادامه اجلاس، دکتر محمود نیلیاحمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس اجلاس رؤسای دانشگاههای برتر و بزرگ ایران سخن گفت و آنگاه رؤسای دانشگاههای حاضر به ترتیب به ایراد سخن پرداخته و توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه خود و حوزههای مورد علاقه برای همکاری با طرف مقابل را عرضه داشتند.
بر اساس این گزارش، در این اجلاس، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاههای برتر و بزرگ ایران و اتحادیه دانشگاههای روسیه به امضای دکتر نیلی به نمایندگی از رؤسای دانشگاههای ایران و دکتر سادونیچی رئیس اتحادیه دانشگاههای روسیه رسید. همچنین در حاشیه این اجلاس، چند تفاهمنامه همکاری دیگر نیز میان دانشگاههای ایران و روسیه به امضاء رسید.
همچنین در این اجلاس، سفیر ایران در روسیه، قائممقام وزیر علوم ایران، رئیس کمیسیون آموزش عالی دومای روسیه و معاون وزیر علوم روسیه سخنرانی کرده و بر اهمیت و ضرورت همکاریهای گسترده علمی بین دو کشور تاکید کردند.
انتهای پیام
نظرات