• دوشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۴ / ۰۴:۳۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94072717324
  • خبرنگار : 71282

/بسته رونق اقتصادی/

خروج بنگاهها از رکود با اجرای بسته اقتصادی دولت

خروج بنگاهها از رکود با اجرای بسته اقتصادی دولت

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور تدوین بسته اقتصادی دولت را در رونق بنگاههای تولیدی، خروج صنعت خودروسازی از رکود و جذب سرمایه‌گذاران موثر خواند.

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور تدوین بسته اقتصادی دولت را در رونق بنگاههای تولیدی، خروج صنعت خودروسازی از رکود و جذب سرمایه‌گذاران موثر خواند.

فتح الله بیات در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر با حجم بالای فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهی روبه رو هستیم و مسوولان اقتصادی دولت به این نتیجه رسیده‌اند که اگر ساختارها را اصلاح نکنند با رکود شدیدتری مواجه خواهیم شد لذا تدوین و اجرای این بسته را در دستور کار قرار دادند که گام موثری در جذب سرمایه گذاران، رونق بنگاههای اقتصادی و صنعتی،‌ تحرک بازار کار و خروج از رکود خواهد بود.

وی اجرای بسته اقتصادی دولت را در بسیاری از بخش‌ها از جمله مسکن و خودرو اثرگذار دانست و افزود: در شرایط فعلی در صنعت خودرو با مشکل مواجهیم و عمده واردکنندگان خودرو از صاحبان ثروت و قدرت هستند که در واردات نفوذ کرده و بازارهای داخلی را اشغال کرده اند.

بیات گفت: این امر به رکود خودروسازان داخلی و قطعه‌سازان منجر شده و نیروهای کار را در بحث حقوق و دستمزد دچار مشکل کرده به نحوی که اضافه‌کاری‌ها و شیفت‌های کاری آنها به حداقل رسیده است در حالی که اگر قدرت خرید مردم بالا برود می‌توانند با خرید خودرو به خروج از این وضع کمک کنند.

این فعال کارگری تصریح کرد: در این بسته وام کم بهره با بازپرداخت 7 ساله برای متقاضیان خرید خودرو پیش بینی شده است که شرایط مناسب آن می‌تواند به کمک صنعت خودروسازی کشور بیاید.

وی گفت: در بخش مسکن نیز دولت می‌تواند همین شیوه را با اعطای وام‌های کم بهره و بازپرداخت طولانی به متقاضیان مسکن دنبال کند و به رونق ساخت و ساز منجر شوند.

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور در پایان با بیان اینکه سیستم بانکی باید تغییر کند و ساختار بانکها اصلاح شود، اظهار کرد: امروز تسهیلاتی که بانکها با درصد سودهای بالا می‌دهند باعث شده تا پول‌ها در بانکها بلوکه شود و منابع بانکی در بخش هایی غیر از تولید و صنعت هزینه شود در حالی که بانکها باید منافع عام را در نظر بگیرند و به مردم خدمت رسانی ‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha