• سه‌شنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 94072113990
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

کودکانی که کودکی نمی‌کنند

کودکانی که کودکی نمی‌کنند

ایسنا/خراسان جنوبی همواره از بهره‌کشی از کودکان به عنوان کاری ناپسند یاد می‌شود، ولی متاسفانه هستند کودکانی که از سوی سودجویان و والدینشان به کارهایی چون دستفروشی مجبور می‌شوند، کودکانی که برای امرار معاش خانواده خود کار کرده و با دستان کوچک و نحیف خود بار یک زندگی را بر دوش می‌کشند.

همواره از بهره‌کشی از کودکان به عنوان کاری ناپسند یاد می‌شود، ولی متاسفانه هستند کودکانی که از سوی سودجویان و والدینشان به کارهایی چون دستفروشی مجبور می‌شوند، کودکانی که برای امرار معاش خانواده خود کار کرده و با دستان کوچک و نحیف خود بار یک زندگی را بر دوش می‌کشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان‌جنوبی، وقتی‌ در شهر قدم می‌زنی فرقی نمی‌کند در خیابان باشی و یا در پارک، کودکان کار را می‌بینی که با التماس و ناله از مردم می‌خواهند که از آنها دستمال‌کاغذی، قرآن جیبی و آدامس بخرند، و حتی در بعضی مواقع که مردم به آن‌ها بی‌توجهی می‌کنند، با دنبال کردن مردم موفق به فروش اجناس خود می‌شوند.

روز جهانی کودک، امسال با نام "دنیا با لبخند کودکان زیباست" نامگذاری شده است. لبخند، سهم همه کودکان دنیا است و به همین منظور کانون پرورش فکری با همکاری سازمان بهزیستی به سراغ کودکان کار رفته و به گپ و گفت با آنان نشستند و بسته‌های فرهنگی نیز در بین آنها توزیع کردند.

رضا، هشت ساله، یکی از دو برادری که در خیابان در حال جمع‌آوری کارتن بودند، می‌گوید: چون پدرمان از کار افتاده است، با این کار درآمد خانواده و خرج مدرسه را در می‌آوریم. بسیار درس خواندن را دوست دارم و معدلم بیست است.

محمد، پسر بچه دیگری که به همراه پدرش در حال جمع‌آوری کارتن از بین زباله‌ها بود، گفت: چون پدرم ناراحتی کلیه دارد و مخارج درمانش زیاد است و کار زیادی نمی‌تواند انجام دهد، به منظور کمک به مخارج درمان پدرم و تامین معاش خانواده این کار را انجام می‌دهم.

زهرا و رقیه نیز دو دختر بچه‌ای بودند که در خیابان در حال جمع‌کردن کارتن بودند، رقیه افغانی و زهرا ایرانی بود و باید شب به شب کارتن‌های جمع شده را به کسی که برایش کار می‌کردند تحویل می‌دادند. مریم نیز به دلیل مشکلات زیاد خانواده و ناتوانی پدر در کار کردن مجبور به کار در خیابان و دستفروشی است.

مسئولین بهزیستی و کانون با مشکلات این بچه‌ها، آشنا و حدود 100 بسته فرهنگی را در بین این بچه‌ها توزیع کردند.

امید است تا با این کار کوچک حتی لحظه‌ای لبخند بر لب این کودکان نشسته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha