• سه‌شنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۴ / ۰۱:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94072113473

رونمایی از نقشه راه سفر ناسا به مریخ

رونمایی از نقشه راه سفر ناسا به مریخ

ناسا در گامی رو به جلو برای سفر به مریخ، نقشه مسیر این سفر را به نمایش گذاشته است.

ناسا در گامی رو به جلو برای سفر به مریخ، نقشه مسیر این سفر را به نمایش گذاشته است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، آرزوهای ناسا برای یک ماموریت سرنشین‌دار به سیاره سرخ در حال حاضر به خوبی شناخته شده است، اما این سازمان فضایی هم اکنون با جزئیات بیشتری به توصیف این امر پرداخته که چگونه می‌خواهد چنین ماموریتی را به واقعیت تبدیل کند.

در سندی با عنوان "سفر ناسا به مریخ: گام‌های پیشگامانه بعدی در اکتشاف فضایی"، این سفر به سه مرحله جداگانه تقسیم شده و تصویری از پیشرفت‌های فزاینده علمی مورد نیاز برای فرود انسان بر سطح مریخ به تصویر کشیده شده است.

ویلیام گرشتنمایر، مدیر کاوشها و عملیات انسانی در مقر ناسا اظهار کرد: استراتژی ناسا، فعالیت‌های کوتاه مدت و توسعه توانمندی برای سفر به مریخ و آینده‌ای با حضور پایدار انسانی در اعماق فضا را به هم مرتبط کرده است.

اولین قدم‌های ناسا به مریخ تحت عنوان "متکی بر زمین" است و بر تحقیقاتی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) انجام خواهد شد، تمرکز دارد. در این بستر آزمایش ریزگرانش، ناسا به توسعه فناوری با هدف بهبود سلامت انسان در جهت آماده شدن برای انجام ماموریتهای سفر به اعماق فضا ادامه خواهد داد.

در مرحله دوم، ناسا ماموریت‌های سرنشین‌دار را در فضای cislunar، که منطقه‌ای بین زمین و ماه یا مدار ماه است، انجام خواهد داد. این مرحله که ملقب به "آزمونگاه" است، مستلزم توسعه و معتبرسازی قابلیت‌های مورد نیاز است تا به انسان اجازه زندگی در محیطی دور از سیاره خود مانند مریخ را که به یقین خاکی است، بدهد.

سومین و آخرین مرحله به نام "استقلال از زمین"، برای سرمایه‌گذاری بر پیشرفت‌ها در مراحل قبلی در نظر گرفته شده تا انسان را تا به مجاورت مریخ - ابتدا به مدار پایین مریخ و احتمالا یکی از اقمار این سیاره و پس از آن لمس کردن سطح آن - برساند.

همه این مراحل با هم برای رسیدگی به سه مانع در نظر گرفته شده که ناسا آن‌ها را برای رسیدن به مریخ اساسی می‌داند: حمل و نقل (قابلیت انتقال ایمن انسان و محموله‌ها به اعماق فضا)، کار در فضا (خدمه و ربات‌ها به محض رسیدن به آنجا سازنده باشند) و سالم ماندن (برای بقا). ناسا این طرح را با کنگره و شرکای خود در هفته‌های آینده مورد بحث قرار خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha