• جمعه / ۱۷ مهر ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94071711039
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

فرانسه مجددا مواضع داعش در سوریه را بمباران کرد

وزیر دفاع فرانسه خبر از بمباران یک مقر آموزشی گروه تروریستی داعش در سوریه توسط جت‌های جنگنده نیروی هوایی فرانسه داد. او در عین حال از اقدامات نظامی روسیه در "حمایت از بشار اسد" انتقاد کرد.

وزیر دفاع فرانسه خبر از بمباران یک مقر آموزشی گروه تروریستی داعش در سوریه توسط جت‌های جنگنده نیروی هوایی فرانسه داد. او در عین حال از اقدامات نظامی روسیه در "حمایت از بشار اسد" انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ژان ایو لودریان، وزیر دفاع فرانسه ضمن اعلام خبر حملات هوایی جنگنده‌های "رافال" فرانسه به مواضع داعش در سوریه، نسبت به سیاست روسیه در این کشور انتقاد کرد و گفت که ۸۰ تا ۹۰ درصد حملات روسیه در خاک سوریه برای دفاع از بشار اسد است و هدف روسیه از اقدامات نظامی‌اش در سوریه در وهله اول حمایت از حکومت اسد است.

فرانسه بیش از یک سال است که در حملات هوایی علیه نیروهای داعش در عراق شرکت می‌کند و از اواخر سپتامبر سال جاری نیز این حملات را به سوریه گسترش داده است.

هم‌زمان رادیو تلویزیون NDR آلمان از آمادگی ناتو برای واکنش به روسیه خبر داده است. ناتو به ترکیه اطمینان داده که در کنار این کشور است و به طور جدی تجهیز نظامی قوی‌تر آن را بررسی می‌کند. این در حالی است که آلمان سیستم دفاع موشکی پاتریوت خود را از ترکیه جمع می‌کند.

سایت این شبکه رادیویی و تلویزیونی نوشته است که حملات لفظی ناتو علیه روسیه لحن بسیار شدیدی به خود گرفته است. مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس در این رابطه هشدار داده که روسیه بحران روسیه را خطرناک‌تر می‌کند. همتای آمریکایی او هم گفته است مادام که روسیه از "استراتژی اشتباه" خود دست برندارد، با او همکاری نخواهیم کرد. اشتون کارتر اضافه کرده: «از نظر آمریکا، روسیه هدف‌های اشتباهی را در سوریه مورد حمله قرار می‌دهد؛ هدف‌هایی که متعلق به داعش نیستند.»

به گزارش دویچه‌وله، ناتو خود را در برابر چالشی جدی می‌بیند. نه تنها به دلیل اقدامات نظامی روسیه در سوریه، بلکه به دلیل نفوذ جنگنده‌های این کشور در آسمان ترکیه. ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفته است که روسیه دائما در حال آزمایش جدیدترین سلاح‌های خود در سوریه است.

او اضافه کرده که "تجاوز به حریم هوایی ترکیه و ناتو" در ارتباط مستقیم با حضور این کشور در سوریه است. روسیه نه تنها در سوریه که در شرق دریای مدیترانه نیز حضور قوی‌تری یافته است.

حال این سوال وجود دارد که ناتو چه می‌تواند بکند؟ استولتنبرگ یک بار دیگر تاکید کرده که ناتو آماده دفاع از هرکدام از اعضای خود و طبیعتا ترکیه است. اما یک برنامه روشن نظامی برای این حمایت هنوز وجود ندارد. او هم‌چنین گفته است: «معنای آمادگی بیشتر در این است که اگر ضرورت داشته باشد به شرق (اوکراین) و جنوب (سوریه) نیرو بفرستیم.»

و سوال بزرگ‌تری که مطرح می‌شود این است که آیا اعلام این مسئله از سوی آلمان که می‌خواهد سیستم دفاع موشکی پاتریوت خود را از ترکیه جمع کند، تصمیم درستی بوده یا نه. وزیر دفاع آلمان به این سوال پاسخ مثبت داده و گفته است که ظرف یک هفته آینده آلمان این سیستم را که در فاصله ۱۰۰ کیلومتری مرز سوریه است بر خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha