• چهارشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94071510272
  • خبرنگار : 71516

حزب‌الله لبنان حضور نظامی روسیه در سوریه را تایید می‌کند

حزب‌الله لبنان حضور نظامی روسیه در سوریه را تایید می‌کند

معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که این حزب حضور نظامی روسیه در سوریه را برای مبارزه با گروه‌های تروریستی تایید می‌کند.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که این حزب حضور نظامی روسیه در سوریه را برای مبارزه با گروه‌های تروریستی تایید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت اینترنتی النشره، نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: ما به عنوان حزب الله حضور نظامی روسیه با تمام امکاناتش برای مقابله با تروریسم تکفیری در سوریه و عراق را بدون هیچ محافظه کاری تأیید می‌کنیم چراکه می‌دانیم حملات روسیه کسانی را هدف قرار می‌دهد که زندگی مردم ما در منطقه را به خطر می‌اندازند.

وی گفت: غرب و در رأس آن آمریکا همان کسانی هستند که موجب گسترش تروریسم تکفیری در منطقه شده‌اند. حملاتی که علیه تروریسم تکفیری صورت گرفته به دست محور مقاومت انجام شده است. محور مقاومت همان طرفی است که تکفیری‌ها را از لبنان بیرون کرد.

قاسم درباره اوضاع داخلی لبنان نیز گفت: ما خواهان اجرای نتایج مذاکرات حزب الله و جریان المستقبل و مذاکرات ملی برای حل و فصل اوضاع لبنان و از سر گیری فعالیت دولت هستیم. باید برای برداشتن موانع از سر راه دولت جهت انجام فعالیت خود تلاش کنیم. اگر لبنانی‌ها خود به آینده و حل مشکلاتشان فکر نکنند هیچ کسی به فکر آن‌ها نمی‌افتد پس باید از این مرحله حساس برای حل مشکلات داخلی خود استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha