• شنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۷:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94071107070
  • خبرنگار : 71415

اوباما تقاضای کلینتون برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه را به چالش کشید

رئیس جمهور آمریکا برخی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 این کشور را متهم به مطرح کردن ایده‌های "نپخته" در خصوص حل بحران سوریه کرد و همچنین تقاضای وزیر امور خارجه سابق دولت خودش که یکی از کاندیداها است به منظور اعمال منطقه پرواز ممنوع در سوریه را به چالش کشید.

رئیس جمهور آمریکا برخی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 این کشور را متهم به مطرح کردن ایده‌های "نپخته" در خصوص حل بحران سوریه کرد و همچنین تقاضای وزیر امور خارجه سابق دولت خودش که یکی از کاندیداها است به منظور اعمال منطقه پرواز ممنوع در سوریه را به چالش کشید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ایده اعمال منطقه پرواز ممنوع در سوریه یکی از گزینه‌های مورد علاقه کاندیداهای ریاست جمهوری چه دموکرات و چه جمهوری‌خواه آمریکا بوده است. آنها با این طرح به ارائه یک موضع نظامی تهاجمی‌تر در قبال سوریه به نسبت موضع دولت اوباما می‌پردازند و در عین حال می‌توانند از استقرار تمام عیار سربازان نیروی زمینی همچون جنگ‌های آمریکا در عراق و افغانستان اجتناب کنند.

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا که با چنین طرحی مخالف است روز جمعه گفت: دوست دارم از منتقدان سیاست‌های دولت من در سوریه پرسیده شود، شما دقیقا و مشخصا در سوریه چه کاری انجام می‌دهید؟

وی در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید اظهار کرد: معمولا آنچه که در پاسخ این سوال دریافت می‌کنید حرف‌های پوچ است.

این اظهارات رئیس جمهور آمریکا در پی تشدید نگرانی‌ها درباره بحران سوریه پس از آغاز مداخله روسیه در این بحران مطرح شده است.

اوباما در پاسخ به اینکه آیا هیلاری کلینتون،‌ وزیر امور خارجه سابق دولتش و کاندیدای ریاست جمهوری حزب دموکرات مخاطب سخنانش است، گفت، فکر نمی‌کند که رویکرد کلینتون در قبال مسائل بین‌المللی نپخته باشد. با این حال اوباما خاطرنشان کرد: بین رئیس جمهور بودن و کاندیدای ریاست جمهوری بودن تفاوت وجود دارد.

وی درباره کلینتون گفت: کلینتون اگر رئیس جمهور باشد و تنها هنگامی که رئیس جمهور باشد می‌تواند قضاوت درستی داشته باشد و او به اندازه کافی در دولت من کار کرده که بداند چنین تقاضاهایی دشوار هستند.

مطمئنا رئیس جمهور بعدی آمریکا وارث آشوب در سوریه خواهد بود و این باعث شده که کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا در هر دو حزب اصلی به تشریح رویکردهای‌شان در قبال بحران سوریه بپردازند.

کلینتون روز پنجشنبه یکی از معدود اظهاراتش به منظور نشان دادن علنی اختلاف با اوباما در خصوص سیاست سوریه را مطرح کرد و گفت، اگر رئیس جمهور بود خواهان اعمال منطقه پرواز ممنوع و دیگر اقدامات در سوریه به منظور رسیدگی به این بحران می‌شد.

کلینتون در مصاحبه‌ای که در بوستون انجام داد، گفت: من شخصا اکنون حامی منطقه پرواز ممنوع و کریدورهای انسانی در سوریه هستم تا جلوی کشتار از هوا و زمین را بگیرم.

کاخ سفید مدت زیادی است که با تقاضای منطقه پرواز ممنوع در سوریه مخالفت کرده و می‌گوید: این کار باعث ایجاد مشکلات لجستیکی درباره این که مجبور به انجام چه کارهایی شده و چه نوع منابعی را برای محافظت از این منطقه باید استفاده کند خواهد شد.

اوباما تاکید کرد: همه ما خواهان تلاش برای کاهش درد و رنج‌های سوریه هستیم. اما کار من این است که تضمین کنم هر کاری که انجام می‌دهیم در خدمت منافع امنیت ملی مردم آمریکا است و ما را وارد مسائلی که نمی‌توانیم انجام دهیم یا نمی‌توانیم از آنها خارج شویم، نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha