• چهارشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 94070100233
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

81 هزار نهال از بیابان‌ شدن دریاچه ارومیه جلوگیری می‌کنند

81 هزار نهال از بیابان‌ شدن دریاچه ارومیه جلوگیری می‌کنند

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: بیش از 81 هزار اصله نهال و بوته گلدانی در راستای مقابله با بیابان‌زایی حاشیه دریاچه ارومیه و ریزگردهای ناشی از آن در این استان کاشته شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: بیش از 81 هزار اصله نهال و بوته گلدانی در راستای مقابله با بیابان‌زایی حاشیه دریاچه ارومیه و ریزگردهای ناشی از آن در این استان کاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، رحمان وهاب‌زاده افزود: از این تعداد 11 هزار اصله نهال در کانون‌های سه گانه ریزگردهای حاشیه دریاچه ارومیه در سه منطقه جبل ارومیه، فسندوز میاندوآب و چوپانلوی سلماس کاشته شده تا از ایجاد بیابان جلوگیری شود.

وی افزود: در کنار برنامه‌ریزی برای تعیین محل‌های کاشت، تحقیقات گسترده‌ای نیز در راستای تعیین انواع موثر درختان در ایجاد پوشش گیاهی مناسب در حاشیه دریاچه ارومیه صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: طبق تحقیقات، درخت گز و بوته‌هایی نظیر آتریپلکس و کوخیا موثر تشخیص داده شده که برای بیابان‌زدایی از این درختان و بوته‌ها استفاده می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی ادامه داد: علاوه بر نهال‌های کاشته شده در حاشیه دریاچه ارومیه، 70 هزار بوته گلدانی نیز کاشته شده است.

وهاب‌زاده گفت: وظیفه اداره کل منابع طبیعی آذربایجان غربی در راستای احیای دریاچه ارومیه، شناسایی کانون‌های گرد و غبار در حاشیه این دریاچه بوده که در این راستا سه کانون در شهرستان ارومیه، سلماس و میاندوآب شناسایی شده و فعالیت‌های لازم در آنها در حال اجراست.

وی افزود: جلوگیری از حرکت گرد و غبار و ایجاد پوشش گیاهی در مناطق مورد نظر از جمله فعالیت‌های اجرایی در این راستا در آذربایجان غربی بوده است.

وهاب‌زاده ادامه داد: دولت تدبیر و امید راهکارهای عملی برای احیای دریاچه ارومیه و جلوگیری از تاثیرات بد ناشی از خشک شدن آن آغاز کرده که مقابله با بیابان‌زایی با محوریت فعالیت‌های سازمان جنگل‌ها و مراتع از جمله این فعالیت‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۰۸

اقا تو خاک نمکدار چه جوري ميشه درخت يا نهال کاشت

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۲ ۰۹:۴۴

اين گياهان با كدام آب آبياري خواهند شد و كاشت اين همه گياه امكانپذير است لطفا راهنمايي فرماييد تا كوير لوت نيز آباد شود به مردم دروغ نگوييد