• سه‌شنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۲:۱۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 94062414939
  • خبرنگار : 71505

«هرندی»؛ بارانداز آسیب‌های اجتماعی تهران

«هرندی»؛ بارانداز آسیب‌های اجتماعی تهران

مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با اشاره به لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها برای مقابله با مشکلات موجود در محله «هرندی» تاکید کرد: هرندی به بارانداز آسیب‌های اجتماعی تبدیل شده و حل معضلات آن نیازمند برعهده گرفتن وظایف توسط دستگاه‌های مختلف است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با اشاره به لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها برای مقابله با مشکلات موجود در محله «هرندی» تاکید کرد: هرندی به بارانداز آسیب‌های اجتماعی تبدیل شده و حل معضلات آن نیازمند برعهده گرفتن وظایف توسط دستگاه‌های مختلف است.

سیاوش شهریور در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: طرح قرارگاه فوریت‌های خدمات اجتماعی که شهرداری تهران آن را "انضباط اجتماعی" می نامد طرحی است شامل کل شهر تهران تا بتواند معتادان متجاهر و افراد آسیب دیده را ساماندهی کند. درحقیقت در قالب این طرح تلاش می شود متکدیان، معتادان متجاهر، زنان کارتن خواب و برخی آسیب‌های اجتماعی دیگر که موجب آلوده شدن سیمای شهر تهران می‌شوند را ساماندهی کنیم.

وی تاکید کرد: در راستای اجرای این طرح باید همه ادارات متولی از جمله بهزیستی، کمیته امداد، ثبت احوال و پلیس وظایف خود را در تعامل و همیاری با سایر دستگاه‌ها به درستی انجام دهند.

شهریور با اشاره به اجرای این طرح در منطقه 12 به عنوان طرحی مطالعاتی و پایلوت گفت: با توجه به غلظت بالای آسیب‌های اجتماعی و سیمای نامطلوب شهری در این محدوده که علت‌های گوناگونی از جمله سابقه تاریخی دارد این طرح به اجرا گذاشته شده است. چراغ کار و زندگی در طول سنوات گذشته در برخی محدوده های این منطقه خاموش شده است و خانه های بزرگ توسط برخی افراد ناباب خریداری شده و به پاتق‌های آسیب تبدیل شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قرارگاه فوریت‌های خدمات اجتماعی در منطقه 12 بتواند برنامه‌های تدوین شده و اقدامات موثری را اجرایی کند. این طرح از پیش مورد مطالعه قرار گرفته است و در خلال آن رفتارها و وظایف دستگاه‌های ذیربط با اولویت ایجاد امنیت به طور دقیق پیش بینی شده است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران تاکید کرد: متاسفانه در این منطقه به ویژه محله هرندی زنجیره‌ای از آسیب‌های اجتماعی ایجاد شده است که قصد داریم این زنجیره را پاره کنیم و در نخستین جلسه قرارگاه نیز تصمیم گیری شد که از تمام ظرفیت دستگاه ها برای ساماندهی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی استفاده شود.

سیاوش شهریور

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۱:۳۰

انگار دولتمردان وقتي براي رسيدگي به اين معضلات وحشتناك اجتماعي ندارن، يه سربه ميدان شوش و دروازه غار بزنيد تاببينيد قاچاقچيان مواد مخدر، معتادان خطرناك و اراذل و اوباش و خلاف كارها چطور اين مناطق رو تحت سيطره خودشون درآوردن.