• دوشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 94060905639
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

رئیس سازمان مدارس غیردولتی آموزش و پرورش:

کیفیت تحصیل در مدارس غیردولتی افزایش می‌یابد

کیفیت تحصیل در مدارس غیردولتی افزایش می‌یابد

رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: کیفی سازی فعالیتهای مدارس غیردولتی، توانمندسازی و بررسی فرآیند آموزشی و پرورشی در کلیه مدارس غیرانتفاعی در اولویت است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: کیفی سازی فعالیتهای مدارس غیردولتی، توانمندسازی و بررسی فرآیند آموزشی و پرورشی در کلیه مدارس غیرانتفاعی در اولویت است.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، مرضیه گُرد با حضور در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور استاندار قزوین در استانداری برگزار شد بر جلوگیری از تغییر کاربری فضاهای آموزشی تاکید کرد، اظهارکرد: تعلیم و تربیت موضوع مهم و گسترده‌ای است که دولت به تنهایی قادر نیست آن را در کشور انجام دهد و مشارکت مردم در این حوزه ضروری است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده افزود: با کمک مجلس تلاش می شود تا تسهیلات و حمایت های خاصی از مشارکت کنندگان این بخش ایجاد شود تا علاقمندان این حوزه بتوانند در آموزش دانش آموزان سهیم شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار مرکز آموزشی و ۱۰ هزار مدرسه غیر دولتی در کشور داریم که فعالیت آنها کمک موثری به تعلیم و تربیت دانش موزان کرده است.

گُرد تصریح کرد: با توجه به نظر نمایندگان مجلس و مصوبه صادر شده سبک کار ما امسال متوقف می شود زیرا در سال گذشته خرید خدمات آموزشی به صورت مشارکت را داشتیم و امسال با توجه به این که این مصوبه مجلس محدودیت ایجاد کرده فقط می توانیم خرید خدمات آموزشی دانش آموزان لازم التعلیم را داشته باشیم و امیدواریم از ظرفیت مدارس غیر دولتی و توان مالی و تجهیزاتی و نیروی انسانی آنها بیشتر استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده بیان کرد: همه کلاسها باید دارای معلم باشد و همه دانش آموزان به مدرسه بروند و این کار با مشارکت بخش خصوصی محقق می شود.

گُرد یادآورشد: با تعامل و همکاری وزارت راه و شهرسازی موافقت شده تا اگر فضاها و زمینهایی با کاربری آموزشی در استانی موجود باشد و آموزش و پرورش توان ساخت آن را نداشته باشد به موسسان غیر دولتی واگذار شود تا آنها وارد ساخت و ساز شوند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکت های مردمی و خانواده اضافه کرد: برای حمایت از این افراد مقرر شده با محاسبه ۲۵ درصد قیمت کارشناسی که نقدی پرداخت می کنند مابقی ۷۰ درصد ارزش زمین و فضا در دوره ۱۰ ساله دریافت شود که میتواند ابزار حمایتی و تشویقی خوبی برای مشارکت کنندگان بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: کیفیت و توانمند سازی معلمان و بررسی فرآیند آموزشی و پرورشی در کلیه مدارس غیر انتفاعی از اولویتهای امسال است و در سال تحصیلی جاری در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۰ ۱۲:۰۸

چند درصد مدارس غير دولتي هوشمند هستند؟ چند درصد داراي آزمايشگاه و کارگاه مجهز هستند؟ وقتي مدرسه غير دولتي کمتر از 40% نرخ حق التدريس به دبير پول ميده به نظرتون چه دبيرهايي حاضر به بيگاري ميشن؟ اکثر مدارس غير انتفاعي از دانشجو وکساني که تخصصي در تدريس ندارند استفاده ميکنند مدارسي که نه هوشمند هستند و نه دبير متخصص و با تجربه دارند چطور ميتونند کيفيت رو داشته باشند؟