• یکشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94060804789

اعطای تسهیلات پسادکتری شهید چمران به دانش آموختگان برتر

بنیاد ملّی نخبگان براساس آیین‌نامة «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان‌برتر دانشگاهی» تسهیلات ویژه‌ای را در قالب جایزه شهید چمران برای طیّ دورة پسادکتری به دانش‌آموختگان‌ برتر دانشگاه‌ها اعطا می‌کند.

بنیاد ملّی نخبگان براساس آیین‌نامة «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان‌برتر دانشگاهی» تسهیلات ویژه‌ای را در قالب جایزه شهید چمران برای طیّ دورة پسادکتری به دانش‌آموختگان‌ برتر دانشگاه‌ها اعطا می‌کند.

به گزارش ایسنا، دانش‌آموختگان دورة دکتری تخصصی (مورد تأیید وزارت علوم و وزارت بهداشت) و دورة فوق تخصصی (مورد تأیید وزارت بهداشت) می‌توانند از این جایزه استفاده کنند.

دانش‌آموختگان مؤسسه‌های علمی داخل کشور، حداکثر سه سال و دانش‌آموختگان مؤسسه‌های علمی خارج از کشور حداکثر شش سال پس از زمان دانش‌آموختگی مجاز به استفاده از این جایزه هستند.

بررسی پروندة دانش‌آموختگان منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانة اطلاعاتی بنیاد ملّی نخبگان (http://soraya.bmn.ir) است و هیچ یک از مدارک به‌طور دستی تحویل نمی‌شود. علاوه براین باتوجه به محاسبة امتیازات از طریق نرم‌افزار تخصصی، لازم است:

درخواست متقاضیان هر چهار ماه یک‌بار در سامانه بررسی و اعلام نتیجه می‌شود.

دانش‌آموختگان باید اولاً حدنصاب لازم که حداقل 450 امتیاز از «فعالیت‌های نخبگانی» است را به‌دست آورند و ثانیاً حائز بیشترین امتیاز در بین سایر متقاضیان در دورة بررسی باشند.

مصادیق «فعالیت‌های نخبگانی» شامل موفقیت‌های علمی در دانشگاه (آموزشی، پژوهشی، فنّاورانه و ...)، کسب جایزه‌های تحصیلی بنیاد، برگزیده شدن در جشنواره‌های مورد تأیید بنیاد (مانند جشنواره های خوارزمی، رازی، فارابی، رویش و ...) و برگزیده شدن در جشنواره‌های معتبر ادبی و هنری یا ‌قرآنی مورد تأیید بنیاد است.

هریک از مصادیق فعالیت‌های نخبگانی دارای امتیازی خاص است و دانش‌آموختگان براساس امتیاز حاصل از مجموع فعالیت‌ها (و نه صرفاً احراز یکی از شرایط این بند) می‌توانند مشمول جایزة شهید چمران شوند.

تسهیلات اعطایی به مشمولان شامل گذراندن دورة پسادکتری زیرنظر استاد میزبان در یکی از دانشگاه‌ها یا پژوهشگاه‌های‌ کشور مطابق مقررات بنیاد ملّی نخبگان، دریافت حق‌الزحمه معادل با حقوق و مزایای استادیار پایة یک در سال پذیرش پژوهشگر، دریافت اعتبار ارتباطات علمی برای شرکت در مجامع علمی داخلی و خارجی، عضویت در انجمن‌های علمی و ...، پرداخت حق بیمة اشتغال و نیز حق بیمة تکمیلی پژوهشگر، اعطای جایزة فرهنگ (شامل وام خرید یاساخت مسکن، هدیة ازدواج و سایر موارد مصوّب) است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha