• دوشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 94060201386
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

تحصیل 60 درصد دانش آموزان پایه متوسطه در رشته‌ تجربی

تحصیل 60 درصد دانش آموزان پایه متوسطه در رشته‌ تجربی

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به گرایش کمتر دانش آموزان به این رشته هم اکنون ریاضی فیزیک در عرصه تعلیم و تربیت کشور در حال انقراض است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به گرایش کمتر دانش آموزان به این رشته هم اکنون ریاضی فیزیک در عرصه تعلیم و تربیت کشور در حال انقراض است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی، عمادی در آیین تودیع و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: هم اکنون دانش آموزان دوره متوسطه هجوم سیل آسایی به سمت رشته تجربی دارند و این در حالیست که متقاضیان رشته ریاضی فیزیک و انسانی اندک است.

وی با بیان این که 60 درصد دانش آموزان دوره متوسطه در رشته تجربی مشغول به تحصیل هستند،افزود: رشته ریاضی فیزیک رشته ای بسیار ارزشمند بوده و در آینده مورد نیاز توسعه کشور است اما در حال حاضر این رشته در کشور در حال انقراض است.

عمادی ادامه داد: هم اکنون در سطح کشور فقط 12 درصد دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی فیزیک هستند.

عمادی با تاکید بر اهمیت نقش پرورش در نظام تعلیم و تربیت، گفت: در صورت نقض تکریم و احیاء جایگاه معلم، علم اتفاق نمی افتد، اگر معلم نتواند الگوی اخلاقی و رفتاری برای شاگردان خود شود، کسب علم و دانش برای فرد محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در صورت ارتقای شان و منزلت، تامین معیشت مناسب و جایگاه اجتماعی معلمان نسبت به دیگر گروه‌های اجتماعی، تعلیم و تربیت نیز اتفاق می افتد.

نیازهای کشور تناسبی با رشته های فنی و حرفه ای رعایت ندارد

مشاور وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران گفت: نیازهای کشور در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش به درستی رعایت نشده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون شاخص و میزان تحصیل دانش آموزان کشور در رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای نزدیک به رشد و استاندارد مورد نظر بوده اما در همین رشته ها نیازهای دانش آموزان به درستی رعایت نشده است.

وی ادامه داد: تمرکز دانش آموزان در سطح کشور بر روی برخی از رشته های فنی و حرفه ای بسیار بوده بنابراین به نوعی از سر اجبار بعضی از رشته ها در این حوزه تعدیل می شوند.

عمادی با اشاره به وجود دانش آموز بسیار زیاد در رشته تجربی، افزود: مشاوران و والدین در هنگام انتخاب رشته تخصص، علاقه، توانایی و جذابیت رشته را برای دانش آموز خود ملاک عمل قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید هر سال میزان درصد پذیرش دانش آموزان شاخه نظری از سوی معاونت متوسطه در کشور تعیین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha