• دوشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 94060200889
  • منبع : نمایندگی سمنان

سمنانی‌ها 40 لیتر کمتر آب مصرف می‌کنند

سمنانی‌ها 40 لیتر کمتر آب مصرف می‌کنند

ایسنا/سمنان مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان سمنان با بیان اینکه هر خانواده در سطح کشور به طور متوسط 92 هزار و 300 تومان پول آب می‌دهد، گفت: این در حالی است که هر خانواده در استان سمنان سالانه 51هزار و 500 تومان آب‌بها پرداخت می‌کند که کمی بیشتر از نصف آب بهای دیگر هموطنان است.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان سمنان با بیان اینکه هر خانواده در سطح کشور به طور متوسط 92 هزار و 300 تومان پول آب می‌دهد، گفت: این در حالی است که هر خانواده در استان سمنان سالانه 51هزار و 500 تومان آب‌بها پرداخت می‌کند که کمی بیشتر از نصف آب بهای دیگر هموطنان است.

محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان با اعلام این خبر، اظهار کرد: این مهم حکایت از این دارد که مردم استان کویری سمنان به درستی ارزش این مایع حیات را شناخته و به خوبی در مصرف آن صرفه‌جویی می‌کنند.

وی از استان سمنان به عنوان استانی فرهنگی یاد کرد و با اشاره به نقش فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی در پاسداری و حفاظت از منابع ارزشمند آبی، افزود: یکی از مهمترین راه‌ها برای عبور از بحران فعلی آب و کمبود منابع آبی در کشور، مصرف بهینه آن در سه بخش شرب، کشاورزی و صنعتی است و برای تحقق این مهم نیازمند فرهنگ‌سازی و کار فرهنگی مستمر در کشور هستیم.

فروش آب به قیمت یک سوم

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان، با بیان اینکه آب تولیدی در استان سمنان به قیمت یک سوم تولید آن به فروش می‌رسد، خاطرنشان کرد: قیمت هر متر مکعب آب تولیدی در استان سمنان یک هزار و 186 تومان است و این در حالی است که هر متر مکعب آب در شهرستان‌های هشت‌گانه این استان تنها با قیمت 339 تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

سمنانی‌ها 40 لیتر کمتر آب مصرف می‌کنند

طاهری، با تقدیر از صرفه‌جویی مشترکین آب این استان ، تصریح کرد: سرانه مصرف آب مشترکین خانگی آب در سطح کشور 201 لیتر است در حالی که متوسط مصرف آب به ازای هر شهروند استان سمنان 163 لیتر است به عبارتی هر مشترک خانگی در استان سمنان به طور متوسط 40 لیتر کمتر آب مصرف می‌کند.

وی، در پاسخ به پرسشی در خصوص کیفیت آب شرب تولیدی در این استان، به ایسنا گفت: آبفای شهری استان خود را موظف و متعهد به تولید آب سالم و با کیفیت می‌داند و در طول این سال‌ها نیز کوشیدیم که به این تعهد خود وفادار باشیم. ضمن اینکه در کمیت آن نیز همکاران ما تلاش جدی داشته‌اند، اما هنوز باید کار زیادی صورت گیرد و برای تحقق این مهم نیازمند همراهی و پشتیبانی مسئولان استان هستیم.

مدیرعامل آبفای شهری استان با بیان اینکه مدیریت مصرف مشترکین در کیفیت و کمیت آب تولیدی نقش مهم و مستقیمی دارد، اضافه کرد: خوشبختانه مردم استان سمنان در این بخش همراهی‌های خوبی با مدیران استان داشتند و امیدواریم با استفاده بهینه‌تر و مدیریت مصرف بیش از پیش به حفظ این سرمایه ارزشمند که حیات همه موجودات به آن وابسته است، ما را یاری کنند.

وی از فرسودگی شبکه و خطوط انتقال آب به عنوان یکی از مهم‌ترین علل پرتی آب در این استان یاد کرد و گفت: بیش از 700 کیلومتر از شبکه توزیع آب استان سمنان فرسوده بوده و نیازمند اصلاح و بروز رسانی است و برای بازسازی این حجم از شبکه که شامل حدود یک سوم کل شبکه توزیع استان است، نیازمند اعتبارات زیادی هستیم که در شرایط فعلی اصلاح همه آنها در کوتاه مدت عملی نیست.

مدیرعامل شرکت آبفای استان سمنان، با اشاره به اعتبارات مورد نیاز برای بازسازی و رفع فرسودگی شبکه و خطوط انتقال آب استان، اظهار کرد: برای بازسازی و اصلاح این حجم از شبکه توزیع، به بالغ بر 700 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha