• یکشنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۱:۱۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 94052513537
  • خبرنگار : 71121

ادعای دو کارمند سابق شرکت امنیت سایبری روسی

کاسپرسکی رقبای خود را فریب داد

کاسپرسکی رقبای خود را فریب داد

گزارشها حاکی است که شرکت امنیت سایبری کاسپرسکی برای تخریب رقبای خود در بازار آنها را فریب داده است.

گزارشها حاکی است که شرکت امنیت سایبری کاسپرسکی برای تخریب رقبای خود در بازار آنها را فریب داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، دو تن از کارکنان سابق شرکت روسی کاسپرسکی مدعی شدند این شرکت که فعالیت خود را بیش از یک دهه قبل آغاز کرده و در حال حاضر یکی از بزرگترین شرکتهای امنیت سایبر در جهان است، برای تخریب رقبای خود در بازار برنامه های نرم افزاری آنتی ویروس آنها را طوری فریب داده تا فایلهای خوش خیم را در دسته مخربها قرار دهند.

آنها افزودند: هدف این فعالیت سری شرکتهای مایکروسافت، آ وی جی، اَوَست و دیگر رقبا بوده و باعث شده آنها فایلهای مهم را در رایانه های مشتریان خود حذف یا غیرفعال کنند.

برخی از این فعالیت‌ها به دستور اوگن کاسپرسکی موسس این شرکت و برای تلافی علیه شرکت‌های رقیب کوچکتر که احساس می‌کرد به جای تولید فناوری خود در حال کپی برداری از آنتی ویروس کاسپرسکی هستند، صورت گرفته است.

یکی از کارکنان سابق کاسپرسکی گفت: اوگن این رقبا را سارق می‌دانست.

هر دو منبع آگاه خواستند که نامشان فاش نشود و میگویند جزو معدود افرادی هستند که از این ماجرا خبر دارند.

لابراتوار کاسپرسکی گزارشها مبنی بر تلاش این شرکت برای فریب رقبا به قرار دادن فایل‌های سالم در دسته ویروسها و بدافزارها را به شدت تکذیب کرد.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: شرکت ما هرگز برنامه مخفیانه ای برای فریب رقبا و ضربه زدن به جایگاه آنها در بازار نداشته است. این اقدامات غیراخلاقی و نادرست هستند.

مقامات اجرایی شرکتهای مایکروسافت، آ وی جی و اَوَست پیشتر به رویترز گفتند که در سالهای اخیر گروههای ناشناس سعی کرده اند آنها را فریب دهند و فایلهای سالم را ویروس جلوه دهند. مسوولان این شرکتها در تماس رویترز درباره اتهامات دست داشتن کاسپرسکی در این فریب کاری اظهارنظر نکردند.

شرکت روسی کاسپرسکی یکی از محبوبترین شرکتهای سازنده آنتی ویروس در جهان است و 400 میلیون کاربر در جهان دارد. کاسپرسکی به واسطه تحقیقاتش در زمینه برنامه‌های جاسوسی پیچیده غربی‌ها و کرم رایانه ای استاکس نت که در سالهای 2009 و 2010 برای تخریب برنامه هسته‌ای ایران به کار گرفته شد، اعتبار بالایی در صنعت ساخت آنتی ویروس کسب کرده است.

انتهای پیام

برچسب‌ها:
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۵ ۰۷:۱۴

کسپرسکي خودش ميگه بزرگه . کسي قبول نداره حرفاش رو . سابقه کلاهبرداري و انتشار صدها خبر و گزارش دروغ و کذب داره . اينکه بار اولش نيست .