رئیس بنیاد نخبگان استان البرز گفت: جهتدهی صنعت به سمت دانش در کشورهای پیشرفته سبب ثبات و پایداری منابع در مسیر توسعه اقتصادی این کشورها شده است.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، جعفر جهانپناه با اشاره به اینکه برای تحقق اهداف توسعه اقتصاد مقاومتی در کشور از لحاظ منابع اولیه محدودیتی وجود ندارد، گفت: سرمایه و نیروی انسانی از مهمترین عوامل در توسعه اقتصاد مقاومتی است که البته رویکرد مصرفگرایانه سبب زوال این منابع میشود.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته به منظور ثبات و پایداری در روند توسعه صنعتی و اقتصادی از توسعه صنایع به سمت دانشبنیان استفاده میشود.
جهانپناه با اشاره به اینکه در استان البرز بیش از سه هزار واحد صنعتی کوچک و زودبازده وجود دارد، اظهار کرد: البرز در صنایع غذایی، پلاستیک، قطعات خودرو، دارویی و شیمیایی شاخص و دارای مزیتهای کمنظیری به لحاظ نیروی انسانی و امکانات فیزیکی است.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز در ادامه با بیان اینکه طبق آمارهای ارائه شده حدود پنج درصد سرمایهگذاری کل کشور و 5/3 درصد کل بنگاههای اقتصادی کشور در استان البرز وجود دارد، بر لزوم تهیه و بکارگیری راهبرد و سیاست صحیح به منظور استفاده از پتانسیلهای موجود و رفع چالشهای صنعت استان تاکید کرد.
وی در ادامه از تشکیل و برگزاری منظم جلسات کارگروه صنعت استان با حضور معاونان سازمانهای اتاق بازرگانی، صنعت و معدن و شهرکهای صنعتی، رؤسا و نمایندگان ارتباط با صنعت دانشگاهها و سرآمدان صنعت استان به منظور شناسایی فرصتها و رفع چالشهای صنعتی استان خبر داد.
جهانپناه خاطرنشان کرد: در اولین جلسه این کارگروه، کمک به توسعه صنایع استان به سمت صنایع دانشبنیان و استفاده از پتانسیلهای دانشگاههای استان در پروژهها و پژوهشهای مورد نیاز بخش صنعت استان مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز در پایان با اشاره به تکمیل بخشی از بانک اطلاعاتی سرآمدان صنعتی استان به عنوان یکی از برنامههای کارگروه صنعتی در سال جاری ابراز امیدواری کرد این کارگروه در آینده نزدیک بتواند حلقه ارتباط دانش، صنعت و سازمانهای متولی حامی صنایع و دانشگاه را برقرار کند.
انتهای پیام
نظرات