محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به طراحی و ساخت دستگاه رادیولوژی دیجیتال شدند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر مهدی کشمیری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: در پیشرفت فناوری، سیستمهای رادیولوژی آنالوگ جای خود را به رادیولوژی دیجیتال دادهاند.
وی افزود: روشهای مختلف تصویربرداری به عنوان بخش جدایی ناپذیر در تشخیص بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص این فناوری توضیح داد: دستگاه رادیولوژی دیجیتال شامل اجزایی از جمله مولد اشعه ایکس، ژنراتور مولد اشعه ایکس، آشکارساز اشعه ایکس و مکانیک دستگاه شامل ستون و تخت و غیره است.
فرید نجات بخش، افزایش تصاویر بایگانی و سیستمهای ارتباطی (pacs)، افزایش کیفیت تصاویر موثر، استفاده از تشعشع دهی کم برای تولید کیفیت بالای تصاویر اشعه ایکس را از جمله مزیتهای این دستگاه دانست.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان تصریح کرد: استفاده از سیستمهای تشخیص خودکار، صرفه جویی در وقت، حذف فیلم رادیوگرافی و سیستمهای ظهور و ثبوت و تاریکخانه، عدم نیاز به تکرار تصاویر مات و استفاده از مزایای پرونده الکترونیک از دیگر ویژگیهای این فناوری است.
وی همچنین گفت: با دستیابی به فناوری تولید و آشکارسازی اشعه ایکس، امکان تولید تجهیزات دیگر نظیر CT اسکن، C-Arm و نیز فراهم میشود.
انتهای پیام
نظرات