• یکشنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94041407751

تولید فرآورده‌های گوشتی بدون گوشت

تولید فرآورده‌های گوشتی بدون گوشت

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران گفت:‌ بسیاری از کارخانه‌ها به سمت تولید سوسیس و کالباس بدون گوشت می‌روند اما تولید فرآورده‌های گوشتی با منابع گیاهی در ابتدای راه است و استاندارد خاصی برای آن مشخص نشده است.

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران گفت:‌ بسیاری از کارخانه‌ها به سمت تولید سوسیس و کالباس بدون گوشت می‌روند اما تولید فرآورده‌های گوشتی با منابع گیاهی در ابتدای راه است و استاندارد خاصی برای آن مشخص نشده است.

مجید افلاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که تولید فرآورده‌های گوشتی با منابع گیاهی از چند سال پیش در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: در حال حاضر سوسیس با استفاده از انواع قارچ‌ها، پنیر و بدون گوشت حیوانی تولید می‌شود اما در ابتدای کار هستیم و مقدار تولید این محصول کم است.

وی در مورد بهره‌گیری از مواد مصرفی در سوسیس و کالباس بدون گوشت گفت: نوع مواد بستگی به نیاز مصرف‌کننده و سفارش مخاطب دارد؛ به عنوان مثال مصرف‌کنندگان معمولا از قارچ استفاده می‌کنند لذا استفاده از نوع سبزیجات بستگی به ذائقه مصرف‌کننده دارد.

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران افزود: در تولید فرآورده‌های گوشتی بدون گوشت به حفظ کیفیت سبزیجات توجه می‌شود و بخش تحقیق و تفحص مشخص می‌کند از چه سبزیجاتی با چه طول عمری می‌توان استفاده کرد. در حال حاضر این بخش استاندارد‌ها را بررسی می‌کند.

افلاکی با اشاره به این‌که میزان تولید محصولات سوسیس و کالباس با مواد غیرگوشتی هنوز قابل توجه نیست، در مورد میزان مصرف سوسیس و کالباس در ماه مبارک رمضان گفت: طبیعتا در ماه مبارک رمضان استفاده از سوسیس و کالباس کمتر می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در سال گذشته به‌طور کلی 500 هزار تن انواع فرآورده‌های گوشتی در کشور مصرف شد که نشان‌دهنده میزان مصرف سرانه بیش از پنج کیلوگرم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۱۱:۵۷

بايست به چند موضوع توجه داشت: در فرهنگ قديمي ايران يعني قبل از حمله يونانيها به ايران گوشت خواري رواج نداشت اگر نگاهي به غذاهاي واقعي ايراني بياندازيد متوجه ميشويد بيشتر آنها خورشتي و خوراکي هستند و نه کبابي 2 براي رواج اين کار بايست با برنامه کار کرد يعني چه ؟ يعني از کارهايي که در کشورهاي ديگر انجام شده است ياد گرفت.3 بايست با شرکتهاي موفق در اينکار تماس گرفت و يک همکاري متقابل را به آنها پيشنهاد کرد.4 بايست تبليغات درست و خوب کرد و مردم را با اين خوراکهاي سالمتر آشنا کرد. 5 بايست به مردم اطلاعات واقعي را در باره لاشه خوري داد آنها بايست بدانند که لاشه خوري دليل ده ها بيماري خطرناک است بايست بدانند که براي يک کلو گوشت يک گاو بايست صدها ليتر آب و پانزده کيلو حبوبات بخورند و ....