• شنبه / ۱۳ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94041307260

افتتاح ترمینال فوق مدرن در فرودگاه پیونگ‌یانگ

افتتاح ترمینال فوق مدرن در فرودگاه پیونگ‌یانگ

کره‌شمالی ترمینال مدرن فرودگاه خود را افتتاح کرد؛ اقدامی که موجی از تقدیر و تحسین را نسبت به دستاوردهای این کشور تحریم شده به دنبال داشته است.

کره‌شمالی ترمینال مدرن فرودگاه خود را افتتاح کرد؛ اقدامی که موجی از تقدیر و تحسین را نسبت به دستاوردهای این کشور تحریم شده به دنبال داشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ ترمینال 2 فرودگاه بین‌المللی پیونگ یانگ که برای پروازهای غیرنظامی بین‌المللی استفاده می‌شود افتتاح شد. براساس اعلام رسانه‌های دولتی کره‌شمالی این ترمینال به سبک مدرن ساخته شده است.

تصاویر منتشر شده از این فرودگاه دیوارهای شیشه‌ای و کف مرمر آن را نشان می‌دهد که کمترین شباهتی با نمونه‌های قدیمی فرودگاه پیونگ یانگ ندارد.

نخست وزیر این کشور طی مراسم افتتاحیه این ترمینال از رهبر آن به دلیل سوق دادن کشور به سطح جهانی تقدیر و تشکر کرد.

گفته می‌شودکیم جونگ اون، رهبر جوان کره شمالی که در سال 2011 به قدرت رسید از طراحان و کارگران این ترمینال خواسته بود تا آن را مطابق با اصول و معیارهای کره‌ای بسازند. وی تاکید کرده بود این سازه نباید یک کپی از طرح های خارجی باشد.

تاکنون در دولت این رهبر جدید، پیست اسکی، پارک آبی و یک باشگاه اسب سواری در پیونگ یانگ ساخته شده است.

کره شمالی

کره شمالی

کره شمالی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۳:۲۷

آفتابه لگن هفت دست شام و ناهارش هيچي