• جمعه / ۵ تیر ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 94040502387
  • خبرنگار : 71542

مسئول آموزش جوامع محلی ستاد احیای دریاچه ارومیه:

احیای دریاچه ارومیه بدون همراهی جوامع محلی بعید است

احیای دریاچه ارومیه بدون همراهی جوامع محلی بعید است

مسئول کمیته واحد آموزش، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی جوامع محلی ستاد احیای دریاچه ارومیه، گفت: موفقیت طرح احیای دریاچه ارومیه بدون همراهی جوامع محلی بعید است.

مسئول کمیته واحد آموزش، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی جوامع محلی ستاد احیای دریاچه ارومیه، گفت: موفقیت طرح احیای دریاچه ارومیه بدون همراهی جوامع محلی بعید است.

محرم نوروزی در گفت‌وگوبا خبرنگار«محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه مهم‌ترین وظیفه این واحد سیاستگذاری و طراحی فرآیند کار با جامعه محلی است افزود: واحد آموزش، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی جوامع محلی ستاد احیای دریاچه ارومیه، عمدتا کار سیاستگذاری و طراحی فرآیند کار و نظارت را انجام می‌دهد و دفاتر منطقه‌ای در استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی و غربی کار اجرایی را برعهده دارند.

نوروزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های ستاد کاهش آب مصرفی کشاورزی است، گفت: در این راستا کارگاه‌های آموزشی برای گروه‌های ذی‌نفع محلی و به ویژه کشاورزان برگزار می‌شود، چون کاهش آب مصرفی کشاورزی محقق نمی‌شود مگر با کمک و یاری کشاورزان.

این عضو کمیته اجتماعی و فرهنگی ستاد احیای دریاچه ارومیه، با تاکید براینکه کشاورزان باید نسبت به پروژه‌های ستاد حساس شوند، ادامه داد: اهداف واحد آموزش، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی ستاد این است که بتواند کشاورزان را نسبت به طرح‌ها حساس کند تا طبق پروژه‌های مصوب ستاد در مورد جبران کاهش 40 درصدی آب در بخش کشاورزی، کشاورزان را با خود همراه سازد.

نوروزی با اشاره به اینکه ضرورت آشنایی کشاورزان در مورد بحران دریاچه ارومیه و تبعات آن در ابعاد مختلف وجود دارد گفت: هفته بعد کارگاه‌های آموزش در آذربایجان شرقی و غربی با محلی‌ها برگزار می‌شود و محتوای آموزشی شامل طرح آشنایی کشاورزان با بحران دریاچه ارومیه و تبعات خشکی آن و بحث برداشت‌های بی‌رویه از آب سفره‌های زیرزمینی به شکل چاه‌های غیرمجاز است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هدف کارگاه‌های آموزشی آن است که بتواند کشاورزان را با طرح احیای دریاچه ارومیه همراه کند، افزود: ستاد 27 طرح را در حوزه آبریز دریاچه ارومیه در این مناطق تصویب کرده و هدف اصلی این کارگاه‌ها توجیه کردن افرد نسبت به این طرح‌ها است.

مسئول کمیته واحد آموزش، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی جوامع محلی ستاد احیای دریاچه ارومیه، با اشاره به اینکه کشاورزان یکی از عوامل اصلی اجرای طرح‌های ستاد هستند و بدون حضور موفقیت طرح بعید است، تصریح کرد: این کارگاه‌های آموزشی برای نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، مهندسان مشاور درگیر طرح، اعضای شوراهای اسلامی روستاها و خود روستاییان برگزار می‌شود.

نوروزی با بیان اینکه طرح‌های واحد آموزش، توانمند سازی و ظرفیت سازی جوامع محلی به دفاتر منطقه‌ای استان‌ها ابلاغ می‌شود، افزود: دفاتر منطقه‌ای با ما در اجرای این طرح‌ها همکاری می‌کنند البته آنها در حوزه جوامع محلی فعالیت‌های بیشتری نسبت به این واحدها داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه این واحد کمیته فرهنگ اجتماعی ستاد فعالیتش را از دو ماه پیش شروع کرده است، گفت: با فرمانداران و بخشداران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی نشست‌های هم‌اندیشی برگزار کرده‌ایم و بخشداران به عنوان حلقه واسط بین ما و مجریان استانی و جامعه محلی فعال هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha