• سه‌شنبه / ۲ تیر ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 94040200848
  • منبع : مطبوعات

هاموند: در تلاش برای یافتن راه‌هایی برای برطرف کردن نگرانی‌های ایران هستیم

هاموند: در تلاش برای یافتن راه‌هایی برای برطرف کردن نگرانی‌های ایران هستیم

وزیر خارجه انگلیس گفت: ما خواستار دستیابی به یک توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران هستیم که تضمین‌کننده صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ا‌ی این کشور در آینده باشد.

وزیر خارجه انگلیس گفت: ما خواستار دستیابی به یک توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران هستیم که تضمین‌کننده صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ا‌ی این کشور در آینده باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، فیلیپ هاموند در پایان دیدار با ظریف وزیر خارجه کشورمان در لوکزامبورگ افزود: همه ما برای دستیابی به توافق تا پیش از ضرب الاجل هفته آینده تا سی ام ژوئن تلاش می کنیم و ما همه تلاش خود را برای پیشرفت در سطح مسئولان سیاسی انجام خواهیم داد و احتمالا در تعطیلات پایان این هفته وزیران خارجه وارد مذاکره خواهند شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری صدا و سیما وی تاکید کرد: مسایل مختلفی وجود دارد که هنوز درباره آنها به توافق کامل نرسیده‌ایم با این حال در همه این مذاکرات در پایان باید بده بستان‌هایی صورت گیرد. ما باید شاهد انعطاف‌پذیری‌هایی از سوی ایران باشیم با این حال بارها اعلام کرده‌ایم و من امروز دوباره می گویم که درباره خط قرمزهای مشخص و قطعی که داریم نمی توانیم امتیاز بدهیم. اگر ما به توافق دست پیدا کنیم این توافق باید قابل راستی‌آزمایی باشد. هر دو طرف به هم اعتماد ندارند و تنها راستی آزمایی کامل آژانس با هدف تایید این مسئله که هر دو طرف به توافق های خود پایبند بوده اند می تواند منجر به ایجاد اعتماد در آینده شود.

هاموند افزود: ما حساسیت بخشهایی از مسایل مختلف را به خوبی می دانیم و به شدت در تلاش برای یافتن راههایی برای برطرف کردن نگرانی‌های ایران هستیم با این حال هنوز خط قرمزهای خود را درباره راستی آزمایی کامل حفظ کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که کلید واژه راستی‌آزمایی به عنوان عاملی که امکان تحت الشعاع قرار دادن توافق و همچنین اعمال محدودیت و نظارت دائمی بر برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را فراهم می‌آورد در دستور کار قرار گرفته است؛ این در حالی است که ابعاد راستی‌آزمایی ادعایی باید مشخص و برابر عرف بین‌الملل که در مورد دیگر کشورها نیز اعمال می‌شود، باشد. هم‌چنین راستی‌آزمایی باید از سوی کشورهایی مطرح شود که خود سابقه منفی در نقض یا تهدید امنیت بین‌الملل نداشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha