• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1403120201406
  • خبرنگار : 71049

پاسخ سازمان انرژی اتمی ایران به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس

پاسخ سازمان انرژی اتمی ایران به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس

سازمان انرژی اتمی ایران در پاسخ به اظهارات اخیر «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا، بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران در پاسخ به اظهارات اخیر آقای «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شرح زیر است:  

«از مدیرکل آژانس به‌عنوان مسوول عالیرتبه یک سازمان مهم بین‌المللی انتظار می‌رود همواره بی‌طرفانه، حرفه‌ای و به‌دور از جانبداری سیاسی صحبت نموده و عمل نماید.

متاسفانه برخی اظهارات و موضع‌گیری‌های آقای گروسی به‌ویژه موضع‌گیری‌های اخیر وی فاقد چنین ویژگی‌هایی است و این نگرانی را ایجاد نموده که این سازمان مهم بین‌المللی با خروج از جاده بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری اعتبار خود را نیز خدشه‌دار نماید.

در شرایطی که آمریکا و برخی کشورهای غربی به‌دنبال سوء استفاده از این سازمان برای فشارهای غیرعادلانه خود علیه ایران هستند، این اظهارات سیاسی و غیر حرفه‌ای می‌تواند دستاویزی برای مطامع غیر مشروع آنان شود.

اظهارات اخیر آقای گروسی در کنفرانس خبری خود در ژاپن یکی از مصادیق رفتار و گفتار غیر حرفه‌ای است.

وی در اظهارات خود خواسته است که ایران ثابت نماید که به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست. هر عقل سلیمی می‌داند که بدیهی‌ترین اصل حقوقی اصل برائت است؛ به عبارتی "البینته علی المدعی". گروسی بهتر از هر کسی می‌داند که حدود یک چهارم از کل بازرسی‌های آژانس به تاسیسات اتمی ایران که کمتر از سه درصد از تاسیسات اتمی جهان است، اختصاص یافته است.

ایران بارها تاکید کرده است که برنامه هسته‌ای‌اش کاملا صلح‌آمیز است. این روند صحبت‌های سیاسی تکراری مدیرکل دور از شان و جایگاه وی بوده و می‌بایست متوقف شود.»
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۶:۳۴

گروسی آلت دست غرب وبی طرف نیست پس لایق ومجاز به ارائه نطریه نیست تا وقتی که بی طرفی خود راثابت کند دنیا دنیا پول قدرت زور وتذویر است پس با زبان زور باید باتدبیر وکمی زور صحبت کرد ولاغیر

avatar
امروز ۰۶:۳۵

جاسوس اسراییل وامریکاست گروسی دیگه نباید اجازه بازرسی بهش داده بشه اطلاعات میفروشه دشمنتن ایران وپول میگیره وکشتن دانشمندان هسته ای ایران نتیجشه.

avatar
امروز ۱۳:۲۵

گروسی خاءن دست نشانده و خائن به دنیا است.

avatar
امروز ۱۴:۱۷

دیگر امریکا قابل اعتماد نیست .