مدیر ستاد بزرگداشت شهدای هفت تیر گفت: خوب است که رسانهها وفاق و برادری خانه احزاب را به نمایش بگذارند و از بزرگنمایی مشکلات پرهیز کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین اکبر مرتضوی کیاسری در نشست خبری مراسم سالگرد بزرگداشت شهدای حزب جمهوری اسلامی، اظهار کرد: در این نشست خبری میخواستیم تا در خصوص هفته شهدای هفت تیر و احزاب نکاتی را بگوییم. از این پس ما از این فرصت، هفته شهادت آیتالله بهشتی به خواست خداوند بهره بیشتری را در مورد نشر تحزب و باید و نباید حزبی و همچنین معرفی توانمندیهای آیتالله بهشتی خواهیم برد. حضرت امام (ره) فرموده بودند بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد. ما باید اضافه کنیم که او مظلوم نیز مانده است.
وی ادامه داد: ابعاد مختلف فرهنگی اجتماعی، اخلاقی و حزبی او و زاویه دیدگاه و جریانسازیشان در راستای وحدت کسانی که میتوانند در نظام جمهوری اسلامی فعالیت مغفول مانده است. کسی سمینار، یادواره یا پژوهشی در مورد دیدگاه ایشان نداشته است. به همین مناسبت دوستان ما مقرر کردند در قالب ستادی به نام بزرگداشت هفته احزاب در هفته شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران امام (ره) فعالیتهایی داشته باشیم.
مرتضوی کیاسری در خصوص ستاد بزرگداشت شهدای حزب جمهوری اسلامی و تحزب، تصریح کرد: ستاد اعضای ثابتی دارد دبیرخانه هم در آن شکل میگیرد که در طول سال به بایدها و نبایدهای احزاب توجه کند. مجموعه جانبازان و ایثارگران که متعلق به همه دوستان است ده سال پیش که نامهای در محضر دوستانی مثل آقایان رئوفیان، حقشناس و... به رئیس خانه احزاب وقت صادر کردند که روز و هفته شهادت شهید بهشتی به روز احزاب نام بگیرد.
وی ادامه داد: بخش حکومتی بزرگداشتی برای آنها داشت و دارد که هفته قوه قضائیه نام میگیرد. اما بخش مردمی برای کسانی که به آنها وفادار بودهاند برنامهای نداشته است.
مدیر ستاد بزرگداشت شهدای هفت تیر در ارتباط با ضرورت توجه به احزاب در دوران آغاز انقلاب اسلامی ایران، گفت: در آن زمان دو حزب موافق و مخالف نظام با هم دشمنی میکردند و در کشور فعالیت داشتند. در آخر نیز دشمن نظام کینهتوزی خودش را نشان داد و فاجعه دردناک و اسف انگیز 7 تیر را اجرا کرد. بنا داریم در این خصوص با دوستان اصولگرا، اصلاحطلب و اعتدالیون برنامهای را برای شناخت تحزب در کشور شکل دهیم.
مرتضوی کیاسری همچنین در بخشی از این برنامه با اشاره به مصوبات مجمع عمومی فوقالعاده خانه احزاب یادآور شد: در دومین مجمع فوقالعاده خانه احزاب دو مصوبه قطعی داشتیم. مهمترین دستاورد فعالیت هیأت اجرایی آن بود که 142 حزب از سه طیف مختلف کشور در 31 اردیبهشت در این مجمع شرکت کردند و حضور حداکثری را به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: از نتایج حضور آنها این بود که با وجود برخی تعارضات به جناج اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدالیون از طرف دیگر احزاب به رسمیت شناخته شد. آنقدر برادری و وفاق در این جلسات موج میزد که توانستیم سه دستاورد بزرگ را کسب کنیم؛ یکی همان تقسیم گروهها به سه جناح رسمی بود. دومی آنبود که احزاب قبول کردند 21 حزب در در سه جناح با روش خوداظهاری تقسیم شوند. در آخر هم مسأله دورهای ریاست هر سه جناح مطرح شد.
وی در پایان گفت: خوب است که رسانهها برادری و وفاق این مجمع را مطرح کنند و سوءتفاهمها و مشکلات کوچک را بزرگ نکنند. در حال حاضر نیز منتظر هستیم این سه مصوبه در کمیسیون ماده ده احزاب مستقر در وزارت کشور بررسی شود. در جلسه آتی مجمع عمومی نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات