• سه‌شنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94032615128
  • خبرنگار : 30057

حمایت معاونت علمی از ایجاد پارک‌های فناوری خصوصی

حمایت معاونت علمی از ایجاد پارک‌های فناوری خصوصی

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از آمادگی این معاونت برای حمایت از ایجاد پارک‌های علم و فناوری خصوصی خبر داد و گفت: پایه اقتصاد دانش بنیان ایجاد زمینه برای بخش خصوصی است که در این زمینه معاونت علمی حمایت‌های لازم را ارائه خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از آمادگی این معاونت برای حمایت از ایجاد پارک‌های علم و فناوری خصوصی خبر داد و گفت: پایه اقتصاد دانش بنیان ایجاد زمینه برای بخش خصوصی است که در این زمینه معاونت علمی حمایت‌های لازم را ارائه خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سورنا ستاری با تاکید بر این که اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان اکوسیستم جدیدی است که از سوی این معاونت به کشور معرفی می‌شود، افزود: ‌پایه و اساس این اکوسیستم تولید درآمد از طریق پژوهش است چرا که درآمدی که از این طریق حاصل می‌شود از پایدارترین زمینه‌های سرمایه‌گذاری است.

وی ادامه داد: برای تحقق این اکوسیستم لازم است تا دانشگاه‌ها درصدی از درآمد خود را از پژوهش کسب کنند، محیط اطراف خود را تغییر دهند و اطراف دانشگاه‌ها شرکتهای دانش بنیان مستقر شوند.

ستاری پارکهای علم و فناوری را از بخش‌های دیگر این اکوسیستم جدید دانست و ادامه داد:‌ در این راستا دانشگاه‌ها باید دو تا پنج سال خود را نسبت به فارغ‌التحصیلان خود مسوول بدانند و زمینه فعالیت فارغ‌التحصیلان خود در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری فراهم کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به پیشرفتهای پارک علم و فناوری پردیس تصریح کردد: در حال حاضر در این پارک 300 عضو هیات علمی حضور دارند که در شرکتهای دانش بنیان خود مشغول به فعالیت هستند.

وی اضافه کرد:‌ کل سرمایه‌گذاری دولتی در این پارک فناوری از سال 80 تا کنون بیش از 60 میلیارد تومان نیست ولی در سال قبل هزار و 700 میلیارد تومان فروش داشته است.

به گفته وی پارک‌های علم و فناوری انکوباتورهایی هستند که شرکتهای دانش بنیان را حمایت می‌کنند تا از پژوهش کسب درآمد کنند.

ستاری توجه به توسعه اقتصاد دانش بنیان را از اولویت‌های این معاونت نام برد و ادامه داد: ‌در این راستا لازم است که تمام مسوولان کشوری از حرکتهایی که در این زمینه انجام می‌شود،‌ حمایت کنند.

وی فرهنگ‌ سازی عمومی را از جمله فعالیتهای این معاونت عنوان کرد و اظهارداشت: در این راستا در تلاش هستیم تا از طریق مسوولان شورای عالی امنیت ملی مصوبات خوبی را داشته باشیم.

ستاری با اشاره به آمادگی این معاونت برای جذب کمک‌ها در زمینه توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان، خاطرنشان کرد: در حوزه اختصاص منابع به شرکتهای دانش بنیان قبل از آن که اعتبارات به آنها داده شود، لازم است اکوسیستمی برای فعالیت بخش خصوصی ایجاد شود چرا که سیستم اصلی اقتصاد دانش بنیان در بخش خصوصی شکل می‌گیرد.

رییس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر این که خوشبختانه اعتبارات مناسبی در قالب وام و تسهیلات بانکی برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با توسعه بخش خصوصی دیگر نباید نگران منابع دولتی برای حمایت شرکتهای دانش بنیان باشیم.

ستاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر چندین شرکت خصوصی تقاضای خود را برای ایجاد پارک علم وفناوری خصوصی ارائه کرده‌اند که لازم است در این زمینه فرهنگ‌سازی شود واین امر نیز از جمله اولویتهای ما خواهد بود.

وی تسهیلات لیزینگ را از جمله حمایتهای این معاونت در این راستا عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha