• دوشنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۱:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 94032513987
  • خبرنگار : 71539

نگرانی دوباره از تاخیر بیمه‌ها در پرداخت‌های دارویی؛

باز هم سایه بیمه بر سر دارو سنگین شد

باز هم سایه بیمه بر سر دارو سنگین شد

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات اعتباری بیمه‌ها و تاخیر بیش از شش ماهه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، تاکید کرد که پیگیر راه حل‌های دیگری نیز در وزارت بهداشت هستیم تا زنجیره تامین دارو به دلیل مسائل مالی دچار خدشه نشود.

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات اعتباری بیمه‌ها و تاخیر بیش از شش ماهه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، تاکید کرد که پیگیر راه حل‌های دیگری نیز در وزارت بهداشت هستیم تا زنجیره تامین دارو به دلیل مسائل مالی دچار خدشه نشود.

دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به سوالی درباره تاخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و خودداری برخی داروخانه‌ها از ارایه داروهای مهم به بیماران به بهانه عدم دریافت مطالبات‌شان، گفت: داروخانه‌ها نمی‌توانند به بهانه اینکه بیمه پول نمی‌دهد، دارو ندهند. این امر به هیچ عنوان مورد تایید نیست.

وی افزود: داروخانه‌ها بویژه آن دسته از داروخانه‌هایی که منتخب یا دولتی هستند، حتما باید همکاری کنند. البته ما نگران وضعیت پرداخت سازمان‌های بیمه‌گر هستیم. بیمه‌ها در سال گذشته اقدامات خوبی انجام دادند و مطالبات بیمارستان‌ها و داروخانه ها را بسیار کم کرده بودند و تقریبا به سه ماه رسانده بودند. اما مجددا دوره‌های پرداخت بیمه‌ها درحال کند شدن است و چند ماهی عقب افتاده‌اند.

به گفته رییس سازمان غذا و دارو بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها بیش از شش ماه عقب هستند.

دیناروند در عین حال افزود: در این میان نگران اعتبارات بیمه‌ها نیز هستیم‌. امیدواریم مسایل اعتباری بیمه‌ها نیز حل شود و به دنبال آن داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها نیز بتوانند در زمان مقرر مطالبات‌شان را از سازمان‌های بیمه‌گر دریافت کنند.

وی در عین حال گفت: البته پیگیر راه حل‌های دیگری نیز در وزارت بهداشت هستیم تا زنجیره تامین دارو به دلیل مسائل مالی دچار خدشه نشود؛ به عنوان مثال امکانات بانکی و همچنین راه‌حل‌هایی در درون خود دولت وجود دارد و در این زمینه‌ها بررسی‌هایی نجام می‌دهیم تا بتوانیم روش‌های جایگزین را پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۵ ۰۹:۴۷

ما يک مريض داشتيم برديم تهران دکتر 40 هزار تومان پول ويزيت گرفتند و ميدانيدکه دکتر فورا دارو تجويزميکند و آمپول هم ميدهد داروخانه 60 هزارتومان پول دارو با دفترچه بيمه تامين اجتماعي گرفت و مجددا آمديم دکتر که امپول رابزنند و 80 هزارتومان هم پول زدن آمپول گرفتند، لطفا وزير بهداشت نگويند همه چيز را تغيير داديم و هزينه ها را پايين اورديم امسال پول دارو و ويزيت دکترها خيلي بالا رفته و مردم قشر کارمند و مستاجر در عذابند. لطفا دولت تدبير و اميد تدابيري در اين خصوص تدبير نمايد...