• چهارشنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94032011516
  • خبرنگار : 71214

رییس سازمان دامپزشکی به ایسنا اعلام کرد

سرب در مرغ کمتر از حد مجاز/ برخورد با پروش‌دهندگان متخلف قزل‌آلا

سرب در مرغ کمتر از حد مجاز/ برخورد با پروش‌دهندگان متخلف قزل‌آلا

رییس سازمان دامپزشکی گفت: وجود باقی‌مانده سرب در گوشت مرغ بسیار کمتر از حد مجاز بوده و نگران‌کننده نیست اما سازمان دامپزشکی برای ارتقای سلامت و کیفیت تولیدات داخلی به دقت همه محصولات و فرآورده‌های خام دامی را رصد می‌کند.

رییس سازمان دامپزشکی گفت: وجود باقی‌مانده سرب در گوشت مرغ بسیار کمتر از حد مجاز بوده و نگران‌کننده نیست اما سازمان دامپزشکی برای ارتقای سلامت و کیفیت تولیدات داخلی به دقت همه محصولات و فرآورده‌های خام دامی را رصد می‌کند.

مهدی خلج در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کسانی که ادعا می‌کنند سرب بالاتر از حد مجاز در گوشت مرغ وجود دارد اطلاعات دقیق علمی ندارند و نمی‌توانند عزت و شکوه صنعت طیور کشور را ببینند، چراکه ایران در تولید تخم‌مرغ مقام یازدهم و در تولید گوشت مرغ رتبه ششم را در جهان دارد.

وی افزود: سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت همواره تاکید دارند که وجود رد پای یک آلاینده در محصولات و فرآورده‌های خام دامی به معنای آلوده بودن همه تولید کشور نیست، چرا که در همه دنیا مانند ایران با تلاش کارشناسان سازمان دامپزشکی رد پای آلایندگی‌ها پیدا می‌شود و سپس در جهت سالم‌سازی آن محصول تلاش می‌شود.

رییس سازمان دامپزشکی ادامه داد: در رابطه با وجود سرب در تولیدات صنعت طیور باید گفت که در برخی از نمونه‌های گرفته شده سرب وجود دارد اما بسیار کمتر از حداکثر مجاز است.

خلج تاکید کرد: تولید گوشت مرغ در کشور از نظر سلامت و کیفیت تولیدی مطلوب و مورد تایید سازمان دامپزشکی است اما علت وجود سرب در برخی نمونه‌های گوشت مرغ در حال بررسی است که نتایج آن نیز اعلام می‌شود، چرا که با سلامت مردم شوخی نداریم.

برخورد با تولید‌کنندگان متخلف قزل‌آلا

رییس سازمان دامپزشکی گفت: مایکوتوکسین موجود در شیر کمتر از حد مجاز بوده است و درباره یافتن رد پای ماده سرطان‌زا در قزل‌آلا نیز سازمان دامپزشکی اقدامات لازم را انجام داده و با تولید‌کنندگان متخلف برخورد کرده است که در این زمینه همکاری مناسبی از سوی مردم با سازمان دامپزشکی صورت گرفته است.

خلج اعلام کرد: واردات گوشت قرمز همواره روند نزولی در کشور داشته و از سوی دیگر صادرات انواع محصولات و فرآورده‌های دامی نیز طی سال‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است اما هر محصول و فرآورده خام دامی که به کشور وارد می‌شود از نظر سلامت و کیفیت مورد تایید سازمان دامپزشکی است و هیچ مشکلی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۰ ۱۷:۱۳

هورمون چي ؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۱ ۰۴:۴۵

اين مجاز که ميگن يعني چه(برره اي)؟متر ما با استاندارد دنيا فرق ميکنه!