• سه‌شنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 94031207396
  • منبع : نمایندگی فارس

نکاتی برای قبل از ازدواج

نکاتی برای قبل از ازدواج

ایسنا/فارس عضو مرکز مشاوره آمریکا، معتقد است که هر جوان قبل از ازدواج باید نکاتی را با دقت مطالعه کرده و در مورد آنها اطلاعات کسب کند زیرا ازدواج امری ساده نیست که با آن بتوان سرسری مواجه شد.

عضو مرکز مشاوره آمریکا، معتقد است که هر جوان قبل از ازدواج باید نکاتی را با دقت مطالعه کرده و در مورد آنها اطلاعات کسب کند زیرا ازدواج امری ساده نیست که با آن بتوان سرسری مواجه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس دکتر رزا خورشیدی، دکترای مشاوره از دانشگاه ماساچوست آمریکا و عضو مرکز مشاوره امریکا در این خصوص گفت: برای داشتن یک ازدواج سالم باید به نکات زیادی توجه کرد.

وی اعتقاد دارد که در اولین دیدار باید خوب به فرد نگاه کرد و اگر در همان دیدار اول احساس خوشایندی نداریم یا از فرد مقابل خوشمان نیامد، باید قضیه را همان‌جا تمام کرد و به این امید نبود که شاید احساساتمان در آینده تغییر کند، مطمئن باشید که اگر ازدواج کنید، این احساس بد آمدن، بدتر هم خواهد شد.

وی افزود: در این دیدار باید به طرز لباس پوشیدن، بهداشت فردی، آداب معاشرت، صحبت کردن، زبان بدن و رفتار خانوادگی دقت کرد. منظور از رفتار خانوادگی رفتار فرد با اعضای خانواده اش است. اگر با آنها خوب برخورد نمی‌کند بدانید در آینده نیز با شما خوب برخورد نخواهد کرد و یک مشکل بزرگ در زندگی ایجاد می‌شود.

خورشیدی ادامه داد: سعی کنید در رابطه خود راستگو باشید و از همان ابتدا همه چیز را به درستی بیان کنید و دروغ در کار نباشد. زمانی که دروغ گفتید بدانید دارید رابطه را به هم میزنید. به فکر تغییر فرد مقابل خود نباشید بلکه او را همانگونه که هست بپذیرید و اگر می بینید نمی توانید با این شرایط با او زندگی کنید سعی کنید رابطه را خاتمه دهید.

عضو مرکز مشاوره امریکا گفت: سعی کنید در ایجاد یک رابطه به چندین موضوع دقت کنید. رابطه ای خوب محسوب می شود که در آن آرامش داشته باشید و از نظر روانی مشکلی نداشته باشید. آزادی عمل داشته باشید و محدودیت نداشته باشید. بتوانید کاری را که دوست دارید را انجام دهید. احترام بگذارید و از فرد مقابل هم انتظار احترام داشته باشید. سعی کنید احترام یکدیگر را جلب کنید و این اعتماد را نیز حفظ کنید. در رابطه خود اعتدال داشته باشید و استقلال خود را حفظ کنید.

وی عنوان کرد: اولین عامل اختلافات زناشویی دخالت خانواده‌ها است. سعی کنید ارتباطتان با خانواده‌ها را تا اندازه‌ای محدود کنید. به عنوان مثال هفته ای یکبار رفت و آمد کنید. هر چه خانواده‌های دو طرف به یکدیگر شبیه تر باشند رابطه‌ها در آینده بهتر خواهد بود. شباهت فرهنگی بسیار مهم است. افراد باید سعی کنند فردی را برای ازدواج انتخاب کنند که فرهنگی شبیه به هم داشته باشند. همگونی اقتصادی، شباهت باورهای اعتقادی، هم زبانی، شباهت سطح تحصیلات و شباهت آداب و رسوم بسیار اهمیت دارند.

وی ادامه داد: حتما پیش از ازدواج نزد یک مشاور بروید. این مشاوره باید حداقل ده جلسه باشد. کمتر از ده جلسه را نمی توان مشاوره موفقی برای ازدواج دانست. مشاور نیز باید حتما از نظام روانشناسی شماره و مجوز داشته باشد تا بتواند مشاوره کند. اگر در مرکز مشاوره ای رفتید و فرد این مجوز را نداشت یعنی مشکل دارد و نمی تواند مشاوره درستی بدهد.

خورشیدی گفت: پس از تصمیم نهایی نیز باید تکلیف خیلی چیزها روشن شود و سپس ازدواج انجام شود. محل سکونت، رفت و آمد با خانواده، تفریحات، اقتصاد خانواده از این عوامل است.

این مشاور بیان کرد: برخی نیز سوالاتی درباره چگونگی آشنا شدن با افراد را دارند. توصیه می شود در گروه هایی که علاقه دارید عضو شوید. اگر به شعر یا موسیقی علاقه مند هستید با افرادی که در این گروه ها هستند می توانید آشنا شوید که علایق شبیه به خود شما دارند. از نظر من آشنایی که صرفا از طریق دنیای مجازی باشد اصلا مناسب نیست و با توجه به تجربیاتی که داشته ام اصلا با این نوع ازدواج موافق نیستم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۱۲ ۱۴:۳۱

قبل ازدواج فقط يک سوال ؟ اگه يارانه ام قطع بشه حاضري باهام ادامه بدي؟