وزیر ارتباطات درباره مشکلات ایجاد شده برای شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: قطعا به مخابرات کمک میکنیم چرا که این شرکت باید روی پای خود بماند و به مردم خدمات بدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی ظهر امروز در حاشیه همایش سراسری روابط عمومیهای وزارت ارتباطات در جمع خبرنگاران حاضر شده و به پاسخگویی به برخی سوالات پرداخت.
وی در پاسخ به این سوال ایسنا که اکنون شرکت مخابرات دچار مشکل و مدیریت این شرکت دشوار شده، وزارت ارتباطات چه برنامهای برای برونرفت این شرکت از شرایط فعلی دارد، اظهار کرد: قطعا به مخابرات کمک میکنیم؛ درست است که مالکیت این شرکت خصوصی شده، اما حاکمیت آن خصوصی نیست و باید ما تلاش کنیم این شرکت سیاستهای کشور را دنبال کند.
وزیر ارتباطات در عین حال متذکر شد: براین اساس ما قطعا از مخابرات حمایت میکنیم، اما باید این نکته را مدنظر داشت که حمایت تنها به معنای افزایش تعرفه نیست و میتواند ابعاد مختلفی داشته باشد و از میان مجموعه مسائل مربوط به توسعه یک مورد هم میتواند به تعرفهها مربوط شود.
وی در پاسخ به این مطلب که مخابرات اعلام کرده حتی به بازگشت تعرفهها به حالت قبل از همکد سازی علاقهمند است، توضیح داد: اگر چنین تصمیمی در مخابرات وجود داشته باشد آیا بدان معناست که مخابرات میخواهد آبونمان 900 تومانی خود را به 30 تومان سابق بازگرداند؟
واعظی ادامه داد: اگر مخابرات چنین پیشنهادی دارد لازم است آن را با کمیته تنظیم مقررات در میان بگذارد نه رسانهها به هر صورت اگر چنین پیشنهادی وجود دارد آن را در کمیسیون مطرح کند و ما حرفی نداریم و این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد.
وزیر ارتباطات امروز درباره صحبتهای اخیر دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز چندین بار مورد سوال قرار گرفت اما تلاش کرد به صحبتهای انتظاری واکنش نداشته باشد و تنها درباره مسائل مهم حوزه صحبت کند.
وی در پاسخ به بخشی از این سوالات اینگونه اظهار کرد که قرار نیست اگر فردی صحبتی را مطرح میکند دیگران در برابر آن جواب بدهند.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که در خصوص ارائهی گزارش از شبکه ملی اطلاعات مطرح شده بود نیز عنوان کرد: ما گزارشهای این موضوع را به شورای عالی فضای مجازی فرستادهایم.
واعظی در پاسخ به این مطلب که شورا معتقد است آنچه فرستاده شده در حد یک نسخه پاورپوینت بوده اظهار کرد: اگر ما گزارش خود را به شیوه پاور پوینت ارائه کنیم گفته میشود اطلاعات داده شده در حد پاورپوینت است؛ اگر هم این اطلاعات را بر روی صفحات کاغذ منتقل کنیم به عنوان مثال میگویند گزارش در حد کاغذ است، اما ما نمیتوانیم شبکه ملی اطلاعات را از کل کشور به یک اتاق ببریم. برهمین اساس ناچاریم گزارشهای خود را بر روی پاورپوینت ارائه کنیم.
وی ادامه داد: من نمیخواهم درگیر این مسائل شوم؛ رسانهها نیز بهتر است خود را درگیر این موضوعات نکرده و به موضوعات مثبتی که وجود دارد مانند اینکه توسعه بهطور دائم پیگیری میشود توجه کند. اگر فردی به هر دلیلی حرفی را میزند ما نباید خود را درگیر این مسائل کنیم. وظیفه من و معاونانم آن است که خود را وارد فضای حاشیهای نکنیم، اما یکسره سوالهای منفی میپرسید.
وزیر ارتباطات درباره آخرین وضعیت پیوست فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: منتظریم این پیوست در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود.
واعظی در پاسخ به بخش دیگری از صحبتهای دبیر شورای عالی فضای مجازی مبنی بر اینکه لازم است مصوبات کمیسیون عالی تنظیم مقررات که در مرکز ملی فضای مجازی ایجاد شده، بر مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که در وزارت ارتباطات قرار دارد اولویت داشته باشد، توضیح داد: هر موضوعی که در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برهمه مسائل اشراف و اولویت دارد، اما اینکه کمیتهای درست شود، دیگر این شرایط حکم نمیکند و اینگونه نیست که نظرات آن کمیته هم اشراف داشته باشد، اما به هر صورت هرآنچه در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برای همه ما لازمالاجراست.
سرنوشت اپراتور دوم پستی
این عضو کابینه دولت در خصوص سرنوشت اپراتور دوم پستی نیز اظهار کرد: این مساله در کمیسیونهای مختلفی پیگیری شده و منتظریم در صحن مجلس مطرح شود.البته با توجه به اینکه ماههای آخر فعالیت مجلس است و اولویتهای مهمی مانند تدوین برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار دارد، ممکن است این موضوع به مجلس نرسد که اگر چنین اتفاقی رخ دهد ممکن است مجبور شویم اپراتور دوم را خود اعلام کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا میتوان این مساله را بدون تصویب مجلس انجام داد، اظهار کرد: به هرحال لازم است برای این موضوع تعیین تکلیف شود و طبق اصل 44 قانون اساسی نیز مجلس این موضوع را اعلام کرده است.
انتهای پیام
نظرات