• یکشنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 94030301560
  • خبرنگار : 71505

تمهیدات استانداری تهران برای ماه رمضان

تمهیدات استانداری تهران برای ماه رمضان

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران از تمهیدات لازم برای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و ذخیره و عرضه 9 قلم کالای پرمصرف در این ماه خبر داد.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران از تمهیدات لازم برای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و ذخیره و عرضه 9 قلم کالای پرمصرف در این ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نعمت‌الله ترکی در سومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران در سال 94 درباره تامین اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان گفت: در طرح ضیافت ماه رمضان هر کدام از دستگاه‌های ذی‌ربط در قالب سه کمیته تامین کالا، توزیع و نظارت، گزارش‌های خود را ارائه کرده‌اند و براین اساس 9 قلم کالا در دستور کار طرح ضیافت قرار گرفت.

وی گفت: کالاهای پرمصرف مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برنج، خرما، نان و مواد پروتئینی و لبنی برای ذخیره‌سازی و عرضه مورد بررسی قرار گرفت که در طرح ضیافت ماه مبارک رمضان، درخصوص عرضه این کالاها با تمهیدات لازم برای امسال مشکلی نخواهیم داشت.

وی افزود: ذخیره‌سازی 70 هزار تن برنج توسط تعاون روستایی آغاز شده، در بخش روغن نباتی نیز مشکلی در تامین و عرضه نداریم، 7000 تن شکر نیز برای ماه مبارک رمضان ذخیره‌سازی شده است.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران ادامه داد: ذخیره‌سازی‌ نزدیک به 1500 تن خرما نهایی شده و از استان‌های تامین کننده خرما مانند کرمان این میزان تامین می‌شود که پس از نهایی شدن قرارداد درخصوص عرضه آن برنامه‌ریزی لازم انجام می‌شود. همچنین برای تامین گوشت مرغ گرم نیز عرضه در تمام طول ماه مبارک رمضان انجام می‌شود؛ به طوری که 30 هزار تن گوشت مرغ گرم ذخیره‌سازی شده و برای تعیین قیمت آن نیز در جلسه بعدی ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیری می‌شود، قطعا میان گوشت مرغ گرم و منجمد تفاوت قیمتی وجود خواهد داشت.

ترکی درباره توزیع اقلام پرمصرف در ماه مبارک رمضان تاکید کرد: برای عرضه و توزیع در قالب فروشگاه‌های زنجیره‌ای سطح استان از جمله فروشگاه های شهروند و رفاه، هماهنگی‌های لازم انجام شده، همچنین خود اتحادیه و صنف نیز با هماهنگی‌های لازم در سطح استان عرضه این کالاها را انجام می‌دهند که اطلاع‌رسانی این موضوع نیز به زودی انجام می‌شود.

وی درخصوص نحوه نظارت و کیفیت کالاهای عرضه شده برای ماه مبارک رمضان نیز تصریح کرد: بحث نظارت امسال در قالب تیم‌های ترکیبی از حوزه وزارت بهداشت و درمان، دامپزشکی، بازرسی صنف، حوزه سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات استان انجام می‌شود و این نظارت‌ها از یک هفته قبل از ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران تاکید کرد: با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در سه حوزه تامین، عرضه و نظارت مشکلی نخواهیم داشت، همچنین امسال در حوزه صنوف ارائه دهنده حلیم و آش با توجه به نابسامانی‌هایی که در سال‌های گذشته وجود داشت نیز تمهیدات ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم و حوزه نظارت ترکیبی از مراکز مجاز بازدید و نظارت‌های لازم را انجام می‌دهند تا از نابسامانی‌ها جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha