رییس مدیریت بحران کشور بر لزوم گذر از مدیریت سنتی بحران تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نجار امروز در حاشیه کنفرانس بینالمللی کاهش خطرپذیری و مدیریت بحران کلانشهرها با بیان اینکه ساخت و ساز در شهر و موضوع تاب آوری مردم در برابر حوادث بسیار اهمیت دارد، گفت: آموزش نقش بزرگی در افزایش تابآوری ایفا میکند و این در حالی است که آموزشهای فعلی در حوزه قبل، حین و بعد از آن کافی نیست.
وی با اشاره به ساخت و سازهای انجام شده در تهران افزود: دقت داشته باشید که یک بارندگی چه ترافیکی در تهران ایجاد میکند؛ این در حالی است که اگر حادثهای همچون زلزله در تهران رخ دهد، مشکلات بیشتری را شاهد خواهیم بود.
رییس مدیریت بحران کشور با بیان اینکه باید مدیریت سنتی بحران را کنار بگذاریم، گفت: در حوزه ساخت و ساز نظارت دستگاه متولی بسیار اهمیت دارد و سازمان نظام مهندسی برای هر متر مربع پول میگیرد تا نظارت ساخت و ساز داشته باشد.
نجار با بیان اینکه در حوزه ساخت و ساز کمتوجه هستیم، گفت: دولت و مجلس در حوزه افزایش بودجه سازمان مدیریت بحران اهتمام ورزیده و شاهد افزایش 5 درصدی بودجه در این حوزه هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظارت بر ساخت و سازهای انجام شده تهران حلقه مفقوده است، گفت: جای سوال است که علیرغم شناسایی گسلها چرا برای ساخت ساختمان بر روی گسلها پروانه صادر میشود.
رییس مدیریت بحران کشور در پاسخ به سوال میزان خطرپذیری ساختمانهای بلندمرتبه در تهران با بیان اینکه قبلا در هنگام صدور پروانه به نکات ایمنی نیز توجه شده، گفت: به شرط انجام برآوردهای لازم ساختمانهای بلندمرتبه خطری ندارند.
انتهای پیام
نظرات