رییس سازمان خصوصیسازی با معرفی متقاضیان خرید سرخابیها گفت، نام برنده مزایده تا زمانی که اهلیت پیشنهاد دهنده مشخص نشود، اعلام نخواهد شد.
به گزارش ایسنا، میرعلی اشرف عبدالله پورحسینی در مراسم برگزاری مزایده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درباره واگذاری دو باشگاه گفت: آنچه به تصویب مجمع رسید این بود که برند این دو باشگاه به همراه بخشی از داراییهایی که در اختیار دارند، به برنده این مزایده واگذار شود. همچنین مجمع قیمت 290 میلیارد تومان را برای برند این دو باشگاه در نظر گرفت. همچنین برای باشگاه استقلال زمین تلو نیز در کنار برند به عنوان دارایی در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: در مزایده اول قرار بود که 40 درصد مبلغ در نظر گرفته شده به صورت نقدی پرداخت گردد و بقیه ظرف دو سال توسط خریدار پرداخت شود. یکی از دلایلی که مزایده اول متقاضی نداشت، این بود که آنها میگفتند پرداخت 40 درصد سخت است و برای آنها مقدور نیست. با توجه به مشکلاتی که وزارت ورزش در بخش استادیومهای ورزشی داشت، هیات واگذاری اقدام به تسهیل شرایط واگذاری کرد.
رییس سازمان خصوصیسازی با بیان این که پس از تسهیل شرایط واگذاری، مقرر شد مبلغ اولیه از 40 درصد به 25 درصد مبلغ کل کاهش یابد، خاطرنشان کرد: این موضوع هم در مزایده دوم کافی نبود و متقاضی برای خرید این دو باشگاه پیدا نشد.
پورحسینی با اشاره به این که حق طبیعی متقاضیان بود که در شرایط مناسب در مزایده شرکت کنند، افزود: هیات واگذاری نسبت به آسیبشناسی شرایط در نظر گرفته شده اقدام و آسیبها را بررسی کرد اما درباره پرداخت پول مشکلی وجود نداشت. یکی از مواردی که از سوی متقاضیان در مزایده اول مورد اعتراض قرار گرفت این بود که مالکان فعلی یک باشگاه یا خود این دو باشگاه نمیتوانستند در مزایده شرکت کنند. با بررسیهایی که انجام شد این مشکل برطرف شد و مقرر شد که مجوز حضور متقاضیانی که در حال حاضر مالک یک باشگاه لیگ برتری هستند یا به عنوان مدیران این دو باشگاه فعالیت میکنند در مزایده صادر شود اما قرار بر این شد که برای سال آینده در صورتی که برنده مزایده شوند، باشگاهی که مالک آن هستند را به شخص دیگری واگذار کنند.
رییس سازمان خصوصیسازی در بخش دیگری از صحبتهایش با دفاع از سازمان خصوصیسازی گفت: عدهای نسبت به رقم پیشنهادی که مجمع تصویب کرده بود، اعتراض داشتند و میگفتند که دولت تصمیم دارد با پیشنهاد این رقم کاری کند کسی به سوی خرید این دو باشگاه نیاید اما با اتفاقی که در مرحله سوم مزایده افتاد و استقبالی که صورت گرفته است، این فرضیه کاملا نقض شد.
وی ادامه داد: در وقفه بین مزایده دوم و سوم صحبتهایی مبنی بر تقاضای خودروسازان برای خرید دو باشگاه صورت گرفت و این شایعات مطرح شد که دولت با پیش آوردن نام خودروسازان قصد دارد پولی که برای خرید این دو باشگاه پرداخت میشود از این جیب به آن جیب کند اما من به ضرس قاطع میگویم در بین پاکتهایی که امروز باز شد نام هیچ خودروسازی وجود ندارد و بنابراین این صحبتها به هیچ عنوان صحت نداشت.
وی در ادامه گفت: هیات محترم واگذاری تاکید کرده است که هر کس بالاترین قیمت را پیشنهاد داد، قرار نیست که حتما برنده مزایده باشد و باشگاه به او واگذار شود. هیاتی سه نفره از نمایندگان سه وزارتخانه ورزش و جوانان، اقتصاد و دادگستری بر اساس ضابطههایی اهلیت متقاضی را تعیین میکنند. این ضابطهها عدم وجود محکومیت کیفری، عدم محکومیت امنیتی و عدم بدهی بانکی است.
پوریحسینی ادامه داد: پس از این که بالاترین پیشنهاد مشخص شد، فرد متقاضی را به کارگروه معرفی میکنیم تا تاییدیه لازم را اخذ کند. به همین دلیل در جلسه امروز برنده مزایده اعلام نمیشود. همچنین در حضور رسانهها پاکتها باز نخواهند شد چون اگر پاکتها باز شوند و مشخص شود که بیشترین پیشنهاد متعلق به چه کسی است اما به هزار و یک دلیل آن فرد برنده اعلام نشود، میگویند او مشکل داشته است.
وی افزود: پس از خروج خبرنگاران از جلسه پیشنهادها را اعلام میکنیم ولی تا زمانی که اهلیت پیشنهاد دهنده بیشترین مبلغ مشخص نشود، نام برنده را اعلام نمیکنیم. ذکر این نکته هم مهم است که اگر اهلیت فردی برای واگذاری این دو باشگاه تایید نشود دلیلی بر این نیست که این فرد دارای محکومیت امنیتی یا کیفری است. شاید سپرده وی کم بوده یا بدهی بانکی داشته است.
رییس سازمان خصوصیسازی نام متقاضیان خرید استقلال و پرسپولیس را به این شکل اعلام کرد: منصور عرفانی به عنوان نماینده شرکت بهنام پیشرو کیش، سید حمید عددی به عنوان نماینده شرکت استیل آذین ایرانیان و دکتر علیرضا معظمینیا متقاضی خرید باشگاه پرسپولیس هستند. همچنین سید مهدی شقاقی به نمایندگی از شرکت شورایکو متقاضی خرید باشگاه استقلال است.
انتهای پیام
نظرات