• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۸:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94020502789
  • خبرنگار : 71290

نخستین جلسه رسیدگی به طرح استانی شدن انتخابات مجلس برگزار شد

نخستین جلسه رسیدگی به طرح استانی شدن انتخابات مجلس برگزار شد

رئیس کمیسیون شوراها و امور کشور از بررسی اولین رسیدگی به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان پیشنهاد دهند و کارشناسان در مجل این کمیسیون خبر داد.

رئیس کمیسیون شوراها و امور کشور از بررسی اولین رسیدگی به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان پیشنهاد دهند و کارشناسان در مجل این کمیسیون خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) امیر خجسته با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به اهمیت طرح استانی شدن انتخابات مجلس و دغدغه‌های اجتماعی مقرر شد تا طبق نظر رئیس مجلس شورای اسلامی این طرح به مدت دو هفته با بررسی جامع و اصل نظرات کارشناسی در کمیسیون شوراها مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت اصلاح قانون انتخابات مجلس گفت: بیش از یکصد سال از شروع به کار مجلس در کشورمان گذشته و ایراداتی که تاکنون در این زمینه وجود داشته چندان مورد توجه قرار نگرفته است و درحال حاضر به دنبال این هستیم تا نقاط ضعف موجود اصلاح شود.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ارتقای جایگاه مجلس و نقش احزاب و شوراها را از جمله اهداف این طرح دانست و افزود : طرح استانی انتخابات مجلس از دو سال گذشته در دست بررسی و پیگیری است علاوه بر اینکه با رویکرد ارتقای جایگاه مجلس تهیه شده به این نکته نیز توجه ویژه شده که شوراها به عنوان مجالس محلی تقویت و نقش آن‌ها در اداره امور شهری پررنگ شود و از طرفی احزاب به سمت ایفای نقش ملی حرکت کنند.

خجسته با اشاره به اصلاح قانون و احزاب ها در کمیسیون شوراها اظهار کرد: برای اینکه استانی شدن انتخابات نتیجه بهتری داشته باشد در کمیسیون به زیرساخت‌های موضوع توجه شده و قانون احزاب و شوراها پیش از این مورد اصلاح قرار گرفت.

وی با انتقاد از عدم توجه به شوراهای محلی گفت: تبدیل شوراهای شهر به شوراهای شهرداری‌ها به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و استانی شدن انتخابات زمینه برای ارتقای جایگاه شوراها به شمار می‌رود.

در این جلسه نشستی با هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار و نظرات مخالفین و موافقین طرح مذکور مورد بررسی قرارگرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۰۱:۰۴

با سلام استاني شدن انتخابات در واقع ظهور يک تهاجم سياسي جديد با جرياني ليبرال و حاکم بر مردم و ملتي خواهد بود که دهه ها پاي تمام ارزشها و آرمانهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايستاده اند که در اين راستا در خصوص تک تک بندهاي اين طرح پيشنهادي دلايلي براي رد و نقض آن دارم که در اينجا تنها به بند سوم آن اشاره ميکنم و مابقي را از طريق رسانه ها و جرايد به سمع مردم عزيز خواهم رسانيد: تقويت و تشويق احزاب را يک تفکر غربي مي دانم. تفکري ليبرال دموکرات که بر خلاف تفکرات و اصول انقلابي و ارزشي ماست. اين تفکر با تفکر1358 و تفکر حزب الله تناقض دارد. مملکت و نظامي که بر پايه اصل مترقي ولي فقيه استوار و بالنده است، حزب بازي را براي چه ميخواهد؟؟ اميد است که صاحبان زر و زور، صاحبان فرهنگ و ارزش هاي انقلابي نشوند. از ديدگاه اينجانب، انحصار طلبي و ناديده گرفتن حقوق مستضعفين و پابرهنه ها، در اين طرح کاملا مشهود و آشکار است.......