• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 93122514537
  • منبع : مطبوعات

اذعان جانباز به بالا بودن قیمت تمام شده آب

دغدغه مدیرعامل آبفای کشور درباره جیره‌بندی آب

دغدغه مدیرعامل آبفای کشور درباره جیره‌بندی آب

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: باید تلاش کنیم سال آینده در هیچ شهری نوبت‌بندی آب نداشته باشیم و با راهکارهای مختلف موضوع کم‌آبی را مدیریت کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: باید تلاش کنیم سال آینده در هیچ شهری نوبت‌بندی آب نداشته باشیم و با راهکارهای مختلف موضوع کم‌آبی را مدیریت کنیم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا جانباز در جمع مدیران ارشد صنعت آب و فاضلاب کشور گفت: در موضوع اقتصاد آب تلاش بسیار زیادی انجام شده است، اما در موضوع مدیریت اثربخش در شرکت‌ها چالش جدی داریم، هنوز قیمت تمام شده پروژه‌ها گران است، سهم نیروی انسانی در قیمت تمام شده آب بالاست و سرانه آب نیز رقم قابل قبولی نیست.

جانباز با بیان اینکه در سال آینده باید مبنای مدیریت شرکت‌ها تغییر یابد، ادامه داد: باید نقش هیات مدیره‌ها در مجموعه آب و فاضلاب برجسته‌تر شود و هیات مدیره باید جایگاه و اعتبار واقعی خود را داشته باشد.

وی ادامه داد: باید هیات مدیره‌ها با هم‌فکری و خرد جمعی شرکت‌ها را اداره کنند و مجری تصمیم‌ها مدیرعامل باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر لزوم ارتباط بیشتر و نزدیک‌تر شرکت‌ها با مردم و نهادهای مردمی ادامه داد: اگر با مردم وارد تعامل شویم و قیمت تمام شده آب و خدمات با رضایت آنها تعیین شود نیازی به اعتبارهای عمومی مگر در اجرای پروژه‌های کلان نخواهیم داشت.

وی به برنامه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای افزایش اختیارات استان‌ها خبر داد و افزود: نباید اینگونه باشد که شرکت‌ها برای هر برنامه‌ای نیاز به اخذ مجوز از ستاد داشته باشند و هم‌اکنون بخش بزرگی از کارهای ما به امور جاری استان‌ها اختصاص یافته است؛ این گونه اداره کردن شرکت‌ها محکوم به شکست است.

جانباز تصریح کرد: شرکت‌ها منتظر اتفاق از ستاد نباشند و محل هر اتفاقی باید هیات مدیره شرکت‌ها باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر حمایت از طرح‌ها و ایده‌های داخلی صنعت آب و فاضلاب گفت: بسیار پیش آمده که پژوهشگران داخلی صنعت آب و فاضلاب طرح‌های کارآمد و خلاقانه‌ای را ارائه داده‌اند، اما شرکت ها به دنبال تجهیزات مشابه خارجی هستند؛ اما باید توجه کنید که اقتصاد مقاومتی از همین نقطه شروع می‌شود و باید از این طرح‌های مبتکرانه حمایت کرد.

جانباز با تاکید بر لزوم تغییر در رویکرد شرکت‌ها در طرح‌های اجرایی گفت: نگاه کارشناسی به ما می‌گوید که اجرای طرح‌های بزرگ و تصفیه‌خانه‌های بزرگ متمرکز صرفه اقتصادی ندارد و باید به سمت طرح‌های غیرمتمرکز و با ابعاد کوچک حرکت کرد؛ متاسفانه طراحی و اجرای برخی پروژه‌ها بسیار زیاد است و این تغییر در رویکرد اجتناب ناپذیر است.

وی در پایان تصریح کرد: سال 93 سال سختی برای صنعت آب و فاضلاب بود که خوشبختانه با موفقیت سپری شد، اما حجم بارش‌ها و وضعیت منابع آب کشور نشان می‌دهد سال آینده نیز مشکلات بسیاری متوجه شرکت‌ها خواهد بود؛ باید تلاش کنیم در هیچ شهری جیره‌بندی آب نداشته باشیم و با راهکارهای مختلف موضوع کم‌آبی را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha