• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93121609263
  • منبع : نمایندگی لرستان

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

کیفیت نان باید افزایش یابد تا مصرف بهینه شود

کیفیت نان باید افزایش یابد تا مصرف بهینه شود

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: بر کیفیت نان نظارت دقیق باید صورت گیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: بر کیفیت نان نظارت دقیق باید صورت گیرد.

محمدتقی توکلی در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: در بحث هدفمند کردن یارانه‎ها بنا شد قیمت نان به مقدار واقعی آن برسد و در عوض کیفیت آن بالا رود تا از هدرروی و ضایعات جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: افراد زیادی از افزایش قیمت‎ها ناراحت هستند و بر این موضوع گلایه دارند اما این روند غیر قابل چشم‎پوشی بوده و باید برای جبران هزینه‎ها این کار صورت گیرد.

توکلی ادامه داد: قبلاً نانوایی‎ها به دو صورت آرد آزاد و یارانه‎دار کار می‎کردند که آزادکارها فروش زیادی نداشتند و هزینه‎های آنها جبران نمی‎شد برای همین همگی مشمول آرد آزاد شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha