• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 93121207196
  • خبرنگار : 71530

انواری در نشست خبری امروز اعلام کرد

اختلاس 12 میلیاردی در واحد تویسرکان کمیته امداد/ واریز عیدی مددجویان تا هفته آینده

اختلاس 12 میلیاردی در واحد تویسرکان کمیته امداد/ واریز عیدی مددجویان تا هفته آینده

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن تایید اختلاس 12 میلیارد ریالی در واحد تویسرکان این نهاد گفت: رقم قطعی این اختلاس مشخص نیست اما رقم‌هایی از قبیل 12 میلیارد ریال عنوان شده که در حال حاضر دستگاه‌های نظارتی و قضایی در حال رسیدگی به این موضوع هستند.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن تایید اختلاس 12 میلیارد ریالی در واحد تویسرکان این نهاد گفت: رقم قطعی این اختلاس مشخص نیست اما رقم‌هایی از قبیل 12 میلیارد ریال عنوان شده که در حال حاضر دستگاه‌های نظارتی و قضایی در حال رسیدگی به این موضوع هستند.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، حسین انواری در نشست خبری امروز خود در این رابطه افزود: در فضای خدماتی گسترده‌ای نظیر کمیته امداد که خدمات ریز و جزئی به مددجویان ارائه می‌شود احتمال خطا وجود دارد اما دستگاه‌های نظارتی مثل سازمان بازرسی و اطلاعات استان پیگیری‌های لازم را در خصوص این موارد انجام داده‌اند تا این خطاها به حداقل برسند.

وی همچنین ضمن تاکید بر اینکه حساب‌های کمیته امداد علاوه بر دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی توسط دفتر رهبری نیز حساب‌رسی می‌شود نیز گفت: در این صورت امکان خطا بسیار کاهش یافته و ما تاکنون حساب‌های مقبولی داشته‌ایم.

انواری ادامه داد: میزان اختلاس صورت گرفته تا آنجایی که مشخص شده است به خزانه امداد برگشته و شایان ذکر است که این اختلاس به صورت قطره چکانی از دو سه سال گذشته صورت گرفته و در سطح کارشناسی بوده است.

سرپرست کمیته امداد اظهار کرد: با متخلفان شناسایی شده در واحد تویسرکان برخورد و زندانی شده‌اند.

انواری با اشاره به واریز عیدی و مستمری اسفندماه مددجویان نیز گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته مستمری و عیدی به طور همزمان تا هفته آینده پرداخت خواهد شد.

وی رقم اعتبار این پرداختی را حدود 108 میلیارد تومان مستمری و 108 میلیارد تومان عیدی خواند که به هر خانوار با توجه به بعد خانوار 50 تا 100 هزار تومان عیدی تعلق می‌گیرد.

سرپرست کمیته امداد همچنین ضمن بیان اینکه اکنون در آستانه 14 اسفندماه، سالروز تاسیس کمیته امداد هستیم و 35 سال از تاسیس این نهاد حمایتی می‌گذرد ادامه داد: امداد همواره در خدمت رسانی به محرومان طی این دوران و با توجه به اقتضائات زمان پیشگام بوده و خدمات ارزشمندی را ارائه کرده است.

وی افزود: اکنون رویکرد توانمندسازی و رشد و شکوفایی خانواده‌های محروم و نیازمند را در دستور کار خود داریم.

انواری با اشاره به برگزاری جشن نیکوکاری در روزهای چهارشنبه 13 ، پنجشنبه 14 و جمعه 15 اسفندماه اظهار کرد: امسال برای جشن نیکوکاری تدارکات وسیعی را در سطح مدارس، مساجد، پایگاه‌های امداد دفاتر بسیج و غیره در سراسر کشور و همچنین راه‌پیمایی‌های مردمی در شهرها که در روز جمعه برگزار می‌شود و همچنین پایگاه‌های نماز جمعه تدارک دیده‌ایم.

سرپرست کمیته امداد با ابزار امیدواری نسبت به مشارکت بیشتر مردم در کمک به این نهاد تصریح کرد: در حال حاضر با ایجاد شبکه‌های مردمی در مساجد محلات، شبکه‌ای مردمی با اتکا به نیرویی مذهبی ایجاد شده است تا بتوان در جهت افزایش هر چه بیشتر مشارکتهای مردمی اقداماتی را انجام داد.

انواری ضمن بیان اینکه اقتصاد مقاومتی همواره مورد تاکید مقام رهبری بوده است گفت: برای ایجاد و شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی حضور و مشارکت مردم با واگذاری کار به آنها اصل و مورد توجه است.

وی با بیان اینکه در سه محور محرومان، نیازمندان و مددجویان، ایجاد شبکه‌های مردمی و نیکوکاری و نیروی انسانی سرمایه‌گذاری و اقداماتی صورت گرفته است افزود: در حال حاضر در حوزه محرومان در تلاش برای شناخت و شکوفایی استعدادهای آنها هستیم. همچنین در زمینه شبکه‌های مردمی و نیکوکاری نیز برای جلب اعتمادسازی، سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. در حال حاضر شبکه‌ای از مردم و نیکوکاران در کمیته امداد وجود دارد که محوریت اصلی پرداختهای آنها، زکات است.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) در باره سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی گفت: در این بخش به روز رسانی و توانمندی طرح‌ها فرآیندها و نیروهای انسانی این نهاد را در دستور کار داشته و در سمت همه مدیران نیز بازنگری صورت گرفته و در حال حاضر بیش از 90 درصد در بخش مدیریتی جا به جایی داشته‌ایم.

انواری ادامه داد: در حال حاضر مدیران متخصص و تحصیل‌کرده جایگزین شده و مدیران با تجربه نیز در بخش‌های مشاوره و نظارتی حضور دارند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه در امداد تنها به خانواده‌های در معرض آسیب پرداخت و رسیدگی به امور خانواده‌های آسیب‌دیده جزو وظایف سازمان بهزیستی است گفت: آمادگی همکاری با خیریه‌هایی که رسمیت داشته و مجوز رسمی دارند را داریم و از این موضوع استقبال می‌کنیم.

انواری در مورد موازی کاری سایر نهادها با کمیته امداد اظهار کرد: در حال حاضر دستگاه‌های زیادی هستند که با ما تداخل وظیفه دارند اما امیدواریم زمانی برسد که همپوشانی‌ها کاهش یافته و در راستای افزایش خدمت رسانی به خانواده‌ها اقدام شود.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه این نشست افزود: کمیته امداد قابلیت ایجاد حداقل سالانه 350 هزار اشتغال خانگی و خرد را دارد که تحقق این امر به منابع و اعتبارات تخصیص یافته این نهاد بستگی دارد. این در حالیست که به دولت پیشنهاد داده‌ایم که اگر اعتباری حدود 5000 میلیارد تومان به صورت پنج ساله در اختیار این نهاد قرار دهد می‌توانیم اشتغالزایی‌های بسیاری را ایجاد کنیم.

انواری همچنین افزود: حدود 100 هزار خانوار در سال گذشته در حوزه اشتغال توانمند شده و در سال جاری نیز بیش از 100 هزار خانوار دارای اشتغال شده‌اند و 70 هزار خانوار نیز وارد چرخه اشتغالزایی شده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان امسال به حدود 100 هزار خانوار افزایش یابد.

سرپرست کمیته امداد با تاکید بر اینکه در تلاشیم در حوزه‌های بیمه‌های اجتماعی، درمانی و همچنین معضلات سالمندی اقداماتی را انجام دهیم، عنوان کرد: در تلاشیم سالمندانی که از بضاعت مالی پایینی برخوردارند در خانه‌ها نگهداری شوند اما ابزار و خدمات لازم برای نگهداری آنها در منازل فراهم کنیم که این امر نیازمند توسعه خدمات و شبکه‌های مددکاری است.

انواری با بیان اینکه مسوولیت مستقیم رسیدگی به بیماران صعب‌العلاج با این نهاد نیست گفت: اما در حوزه مددجویان خود در این زمینه مسوولیم و چنانچه آنها دارای بیماریهای صعب العلاج باشند باید اعتنا و رسیدگی کنیم.

وی ضمن اشاره به درآمد کمیته امداد با استفاده از اعتبارات دولتی و کمک‌های مردمی تصریح کرد: اعتبارات دولتی با تمام نظامات دولتی که بر بودجه اعمال می‌شود به این نهاد پرداخت می‌شود این در حالیست که درآمدهای مردمی نیز توسط دستگاه‌های حسابرسی و نظارتی تحت کنترل است و تمام حساب‌های کاملا شفاف است.

وی با تاکید بر اینکه اعتبارات دولتی کفاف خدمات امداد را نمی‌دهد و با اشاره به اینکه در بودجه 94 تنها شش درصد بودجه کمیته امداد افزایش یافته که این رقم حتی نرخ تورم را نیز پوشش نمی‌دهد اظهار کرد: در حال حاضر یک سوم هزینه‌های امداد از طریق مشارکتهای مردمی در قالب زکات، صدقات، اکرام، هبه و غیره تامین می‌شود. در واقع یک سوم کسری بودجه کمیته امداد توسط مردم تامین می‌شود.

سرپرست کمیته امداد با اشاره به کمک‌های کمیته امداد به آسیب‌دیدگان سوری و فلسطینی تاکید کرد: حتی ریالی از صدقات جمع‌آوری شده در داخل کشور صرف آسیب‌دیدگان خارجی نمی‌شود.

انواری در مورد توانمندسازی مددجویان گفت: تمامی مددجویانی که به این نهاد وارد می‌شوند ابتدا مشکلشان تشخیص و راه حل مناسب برای حل مسایل و مشکلات آنها ارائه می‌شود. از همان ابتدا مدت زمان حضور خانوار در چتر حمایتی امداد پیش‌بینی و برای مسیر توانمندی و در نهایت خروج آنها برنامه‌ریزی می‌شود.

وی تاکید کرد: این روند مختص مراجعینی است که نیاز به حضور زماندار در امداد دارند و در معرض آسیب هستند که جمعیتی حدود چهار میلیون نفر را شامل می‌شود. عدهای دیگر از مددجویان نیازمند کمکهای فوری و موردی هستند که سالانه بین 3 تا 4 میلیون نفر را شامل می‌شوند که این افراد از اقشار مختلف جامعه هستند که زندگی باثباتی داشتند اما حادثه‌ای زندگی آنها را دستخوش تغییر و نیازمند کمکهای فوری کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۷:۰۹

هر دم از اين باغ بري ميرسد

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۲۰:۱۴

جالبهههههههههههه

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۲۲:۰۳

اگر قطعي نيست پس چرا مدير کل کميته امداد همدان نشست خبري براي اين موضوع برگزار کرده ؟ مثل اينکه خيلي هول بوده در هر حال خدمات کميته امداد براي محرومين بر هيچکس پوشيده نيست

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۱۲:۵۱

در کشور چين هر خطاکاري را از جمله اختلاس کاران را سريعا اعدام ميکنند اگر ما هم اين کار را بکنيم که اختلاس‌کار غلط میکنه با جد و آبادش فکر اختلاس بکنه. بله اقتصاد سالم يعني اعدام خلافکار. والسلام./