• شنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93120905054
  • خبرنگار : 71214

با وجود اولتیماتوم سازمان حمایت

لبنیاتی‌ها هنوز قیمت‌ها را پایین نیاورده‌اند

لبنیاتی‌ها هنوز قیمت‌ها را پایین نیاورده‌اند

در حالی که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به صنایع لبنی اولتیماتوم داده که تا امروز - 9 اسفند - مهلت دارند قیمت‌های افزایش یافته محصولات‌شان را به حالت قبل برگردانند، لبنیاتی‌ها محصولات تولیدی امروز خود را با همان قیمت‌های جدید و افزایش یافته روانه بازار کردند.

در حالی که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به صنایع لبنی اولتیماتوم داده که تا امروز - 9 اسفند - مهلت دارند قیمت‌های افزایش یافته محصولات‌شان را به حالت قبل برگردانند، لبنیاتی‌ها محصولات تولیدی امروز خود را با همان قیمت‌های جدید و افزایش یافته روانه بازار کردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، طی هفته‌های گذشته برخی از برندهای معتبر صنایع لبنی، محصولات خود را با قیمت‌های جدید روانه بازار کردند که البته به گفته خودشان همان افزایش 15 درصدی مصوب ابتدای سال بوده که آنها به دلیل شرایط اقتصادی اعمال نکرده‌اند و اکنون قیمت‌هایشان را افزایش داده‌اند؛ به عنوان مثال می توان به شیر کم چرب در بطری‌های یک لیتری اشاره کرد که تا پیش از این 2200 تومان فروخته می‌شد اما اکنون 2400 تومان عرضه می‌شود.

البته علیرضا رفیعی، معاون سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان پس از این تغییرات قیمتی به ایسنا گفت: برخی کارخانه‌های لبنی، قیمت شیر کم‌چرب را 200 تومان افزایش داده‌اند که به آنها تذکر داده شده از امروز - شنبه - شیر کم‌چرب به قیمت قبل به دست مردم برسد، در غیر این صورت برخورد قانونی می‌شود و کل توافقات این سازمان با صنایع لبنی لغو خواهد شد.

عرضه شیر یک لیتری کم‌چرب با قیمت‌های جدید در بازار

اما به نظر می رسد صنایع لبنی توجهی به هشدار سازمان حمایت نکرده اند، چرا که امروز نیز محصولات این کارخانه‌ها با قیمت‌های جدید و افزایش یافته روانه بازار شده است.

در این زمینه محمد فربد، عضو انجمن صنفی صنایع لبنی به ایسنا گفت: سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌تواند در صورت اثبات تخلف هر یک از کارخانه‌های تولیدکننده محصولات لبنی، آن ها را فراخوانده و توضیحات لازم را از صاحبان این صنایع بشنود و اگر تخلف آن‌ها به اثبات رسیدف می تواند مطابق با مقررات با آن ها برخورد کند.

وی افزود: نباید به صنایع لبنی نگاه جزئی داشت و باید همه جوانب را در نظر گرفت، چرا که براساس گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران میزان افزایش قیمت صنایع لبنی در هفته اول اسفند امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 11 درصد بوده و این درحالی است که صنایع لبنی مجوز افزایش 15 درصدی را داشته اند.

این عضو انجمن صنفی صنایع لبنی تاکید کرد که اگر میزان افزایش صنعت لبنیات کمتر از نرخ تورم و مجوزی که به آن‌ها داده شده، باشد دستگاه های نظارتی مانند سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان باید اجازه دهند صنایع به کارشان ادامه دهند اما اگر کارخانه‌ای بیش از 15 درصد افزایش قیمت داشته باید با آن‌ها برخورد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۳:۵۵

هيچ كدام از اين شركتهايي كه محصولاتشون رو گرون كردن براي سازمان حمايت مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان تره هم خرد نميكنن

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۱۸:۴۸

اگه اين مطلب راست باشه آخه در مملکتي که مسئولين نتوانند حريف لبنياتي ها شوند چگونه ميخوان آنرا اداره کنند