• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93112916167
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

چای سبز، تومورهای سرطانی را نابود می کند

چای سبز، تومورهای سرطانی را نابود می کند

محققان چینی دریافته اند در میان خوراکی های ضد سرطانی، چای سبز حاوی بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است که کاتچین موجود در آن توانایی نابود کردن تومورها را از هر نوعی که باشند داراست.

محققان چینی دریافته اند در میان خوراکی های ضد سرطانی، چای سبز حاوی بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است که کاتچین موجود در آن توانایی نابود کردن تومورها را از هر نوعی که باشند داراست.

به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، این مولکول های ضد سرطانی با نام کاتچین (از خانواده فلاونوئیدها) یک سوم وزن برگ چای را تشکیل می‌دهند.

آنان می گویند: کاتچین ها یک ویژگی خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته می‌شوند. کاتچین بیشتر از هر ماده حاوی EGCG (اپگالوکاتچین گالت) است. این ماده توانایی نابود کردن تومورها از هر نوعی که باشند را دارد.

به گفته آنان زمانی که سلول های سرطانی برای تشکیل یک تومور کوچک رشد می‌کنند، به موازات رشد آنها، باید تغذیه شبکه عروق خونی کند شود تا بتوانند تکثیر کنند.

محققان می گویند: این همان مرحله ای است که آنژیوژن نامیده می‌شود. EGCG جلوی آنژیوژن را می‌گیرد، یعنی تشکیل یک شبکه خونی ضروری برای تشکیل و رشد هر نوع توموری را متوقف می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha