معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: اکوسیستم کارآفرینی میان صنعت و دانشگاه شکل نمی گیرد مگر آن که صنعت به این بخش ورود پیدا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سورنا ستاری امروز طی سخنانی در مراسم امضای تفاهم نامه این معاونت و وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در یک مقطع زمانی، یک درصد بودجه پژوهشی، موضوع دعوای میان وزارت علوم و معاونت علمی بود در حالی که این تصور غلطی است و ما زمانی موفق خواهیم بود که بتوانیم به 99 درصد مابقی توجه کرده و آن را درگیر پژوهش کنیم.
وی با تاکید بر این که پایه اقتصاد باید متکی بر دانش و عقل باشد، نه دارایی های زیرزمینی، گفت: در این راستا باید به دانشگاهها به چشم معدن طلا نگاه شود و این که پژوهش منبع تولید علم و ثروت است و این موضوع را مبنای اقتصاد دانش بنیان قرار دهیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور متذکر شد: تا زمانی که شرکت های بزرگی و وزارتخانه ها و صنایع بزرگ به بحث اقتصاد دانش بنیان ورود نیابند ما نیز نمی توانیم این موضوع را در کشور نهادینه کنیم.
ستاری افزود: بیش از 80 درصد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی مربوط به شرکتهای کوچک بوده است.
وی با اشاره به بازدید اخیر مقام معظم رهبری از نمایشگاه دستاوردهای نانو تصریح کرد: ستاد توسعه فناوری نانو با این دستاوردهای خوب تنها 30 نفر پرسنل دارد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در پایان با تاکید بر اینکه تحریک تقاضا یکی از اهداف معاونت علمی در سال آینده است، تصریح کرد: در حوزه مغز و دانش دولت باید سرمایهگذاری داشته باشد اما در موضوع تجاری سازی باید با کمک بخش خصوصی و حمایت دولت سرمایهگذاری شود.
انتهای پیام
نظرات