• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 93110401960
  • منبع : استانداری تهران

مدیرکل اداره امور بانوان و خانواده استانداری تهران:

ترویج فرهنگ کارآفرینی به بالندگی اقتصادی و توسعه فرهنگی منجر می‌شود

مشاور استاندار و مدیرکل اداره زنان و خانواده استانداری تهران گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه لازم را برای بروز نیازهای عالی تر و گرایش به یادگیری مهارت های ارتباطی و پرورش فرزند فراهم و نهایتا این مهم به بالندگی اقتصادی و نهایتا به توسعه فرهنگی و اجتماعی خواهد شد .

مشاور استاندار و مدیرکل اداره زنان و خانواده استانداری تهران گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی زمینه لازم را برای بروز نیازهای عالی تر و گرایش به یادگیری مهارت های ارتباطی و پرورش فرزند فراهم و نهایتا این مهم به بالندگی اقتصادی و نهایتا به توسعه فرهنگی و اجتماعی خواهد شد .

به گزارش سرویس شهری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، زهرا ساعی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران در آئین افتتاح نمایشگاه دهه کسب و کار که به منظور ترویج فرهنگ کار و اصلاح الگوی مصرف و همچنین معرفی ظرفیت ها توانمندی های کارآفرینان و بانوان سرپرست خانوار در شهرستان ری برگزار شد، اظهار داشت : طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با هدف حمایت همه جانبه و رفع مشکلات این قشر، پس از تصویب کارگروه بانوان و خانواده استانداری تهران و شورای برنامه ریزی و توسعه، حدود 5 ماه است که در شهرستان ری به عنوان پایلوت اجرا و با تلاش بی وقفه مجموعه دست اندرکار طرح، فاز اول آن که تهیه بانک اطلاعاتی بود، با موفقیت تکمیل شد.

وی افزود : همچنین تفاهم نامه هایی جهت آموزش ، تامین امکانات و اعتبارات و تاسیس صندوق های خرد روستایی با دستگاه های اجرایی ذیربط امضا و پیگیری های لازم بعمل آمد تا شاهد توفیق هرچه بیشتر این طرح باشیم .

ساعی عنوان داشت: ترویج فرهنگ کارآفرینی و برآورده شدن نیازهای اولیه معیشتی زنان سرپرست خانوار، زمینه لازم را برای بروز نیازهای عالی تر و گرایش به یادگیری مهارت های ارتباطی و پرورش فرزند فراهم و نهایتا این مهم به بالندگی اقتصادی و نهایتا به توسعه فرهنگی و اجتماعی منجر خواهد شد .

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، مدیرکل اداره امور بانوان و خانواده استانداری تهران خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه هایی نظیر نمایشگاه دهه کسب و کار در کنار ارائه محصولات کارآفرینان و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی می تواند به دستیابی به اهدافی مثل ارتقای سطح مهارت های کاربردی زنان سرپرست خانوار، سوق دادن سرمایه های خیرین به سمت حمایت از کارآفرینی ، ایجاد بازارچه های دائم خوداشتغالی و ترویج حمایت از تولیدات ایرانی منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha