• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 93101105745
  • خبرنگار : 71353

واکنش‌ها نسبت به پیوستن فلسطین به دادگاه کیفری بین‌المللی

واکنش‌ها نسبت به پیوستن فلسطین به دادگاه کیفری بین‌المللی

در حالی که جنبش حماس از اقدام محمود عباس برای پیوستن فلسطین به دادگاه کیفری بین‌المللی استقبال کرده، وزارت خارجه آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این اقدام به شدت مخالفت کردند.

در حالی که جنبش حماس از اقدام محمود عباس برای پیوستن فلسطین به دادگاه کیفری بین‌المللی استقبال کرده، وزارت خارجه آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این اقدام به شدت مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت العربی الجدید، سامی ابوزهری، سخنگوی جنبش حماس با استقبال از امضای اساسنامه رم توسط عباس اعلام کرد که باید اقدامات بیشتری برای تقویت مشارکت ملی اتخاذ شود.

وی در ادامه افزود: این اقدام عباس ضروری و درست بود و باید تدابیر دیگری اندیشیده شود که در راس‌ آن‌ها توقف مذاکرات با اسرائیل و توقف همکاری‌های امنیتی با این رژیم است.

صلاح بردویل، یکی از رهبران جنبش حماس نیز تاکید کرد: امضای این اساسنامه اقدامی خوب بوده و باید درخواستی برای محاکمه رهبران اسرائیل در دادگاه کیفری بین المللی ارائه شود.

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که به شدت با درخواست فلسطین برای پیوستن به دادگاه کیفری بین المللی مخالف است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اقدام فلسطین غیرسازنده بوده و چنین اقداماتی چیزی از خواسته‌های مردم فلسطین برای تشکیل کشور مستقل را محقق نخواهد کرد.

از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تشکیلات خودگردان فلسطین را تهدید کرد که تل آویو اقدامات ویژه‌ای را در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: طرفی که باید از دادگاه بین‌المللی لاهه بترسد تشکیلات خودگردان فلسطین است که با جنبش حماس همکاری می‌کند!

وی در ادامه مدعی شد: جنبش حماس یک جنبش تروریستی است که فقط جرایم جنگی مرتکب می‌شود. ما نیز اقداماتی را در واکنش به این اقدام فلسطینی‌ها اتخاذ می‌کنیم و از نظامیان خود دفاع خواهیم کرد.

نتانیاهو در ادعایی مضحک تاکید کرد: ارتش اسرائیل یکی از اخلاق‌مدارترین ارتش‌های جهان است. ما در مقابل اقدامات فلسطین می‌ایستیم!

درخواست محمود عباس برای پیوستن به دادگاه کیفری بین المللی تنها چند ساعت بعد از مخالفت شورای امنیت با پیش‌نویس قطعنامه پایان یافتن اشغالگری‌های اسرائیل در فلسطین، صورت گرفت.

از میان 15 کشور عضو شورای امنیت هشت کشور از جمله فرانسه، چین و روسیه به نفع آن رای دادند و در مقابل آمریکا و استرالیا با این پیش‌نویس مخالفت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha