• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93100703329
  • خبرنگار : 71356

وکیل‌مدافع کارگران شاکی از رییس وقت تامین اجتماعی:

مجرم شناختن یا نشناختن مرتضوی در گرو اظهارنظر مجلس است

مجرم شناختن یا نشناختن مرتضوی در گرو اظهارنظر مجلس است

جلسه شعبه 15 بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای رسیدگی به اتهامات سعید مرتضوی در دوران تصدی‌اش در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

جلسه شعبه 15 بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای رسیدگی به اتهامات سعید مرتضوی در دوران تصدی‌اش در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مصطفی ترک همدانی در پایان جلسه بازپرسی رسیدگی به اتهامات سعید مرتضوی در جمع خبرنگاران، گفت: در جلسه امروز، پرونده به یک نقطه قابل قبول رسید و آن این است که مقام قضایی به این حجیت رسیده است که اگر اذن و اجازه‌ای برای پرداخت از اموال و وجوه در اختیار سازمان تأمین اجتماعی - چه شمول و چه غیرشمول - به خارج از سازمان وجود نداشته باشد این عمل یقیناً مجرمانه است.

وی ادامه داد: بازپرس محترم پرونده با توجه به دفاع متهم برای رفع تردید می‌خواهد استفساریه‌ای از مجلس بگیرد.

وکیل‌مدافع جمعی از کارگران یک شرکت تولیدی در شهرستان چابهار که از سعید مرتضوی به عنوان رییس وقت سازمان تامین اجتماعی در دادسرای کارکنان دولت شکایت کرده‌اند، بیان کرد: مضمون کلی این استفساریه این است که مجلس شورای اسلامی بگوید آیا سازمان تأمین اجتماعی می‌تواند از اموال و وجوه خود با اذن هیأت مدیره به خارج از سازمان وجهی پرداخت کند یا خیر؟

ترک همدانی گفت: ماده 104 قانون سازمان تأمین اجتماعی تنها ماده جزایی این قانون است و می‌گوید کسانی که پول را به صورت غیرقانونی از صندوق تأمین اجتماعی برداشت کنند از دو حال خارج نیستند؛ بدین معنا که یا تصرف قانونی داشته‌اند و یا این‌که مرتکب اختلاس شده‌اند.

وی با بیان اینکه با توجه به مواردی که گفته شد فعلا بحث آخرین دفاع منتفی است، افزود: حالا بازپرس می‌خواهد ببیند برداشت این پول با اذن هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی مجاز است یا خیر؛ بنابراین نتیجه می‌گیریم اگر مجلس بگوید هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی اجازه دارد پول این سازمان را به هر کسی که خواست بدهد، آقای مدیرعامل سابق تأمین اجتماعی متهم و گناهکار نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۰-۰۷ ۲۱:۳۰

بسيار خنده دار است ؟!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۰۷ ۲۲:۵۲

به استناد قانون، سازمان تامين اجتماعي دولتي نميباشد تا رديف بودجه داشته باشد و تصميم گيرنده هيات مديره و علي النهايت مجمع عمومي است اين که بديهي است

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۰۸ ۰۷:۳۴

اگر کشوري مثل کره جنوبي يا ژاپن بود با اين همه جرمهايي که مرتکب شده بود الان اعدامش ميکردند. حالا بايد مجلس تصميم بگيره که گناهکاره يا نه!!!!