• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93092615838
  • خبرنگار : 90136

رییس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد

خمیر مرغ فقط برای تولید خوراک دام مجاز است

خمیر مرغ فقط برای تولید خوراک دام مجاز است

رییس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که با تفاهم صورت گرفته میان سه سازمان استاندارد، دامپزشکی و غذا و دارو، استفاده از خمیر مرغ مجاز شده است، اما در این میان سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است.

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد ایران استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت همچنان ممنوع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha