• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۰۰:۵۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93092413858
  • خبرنگار : 71456

تولید داروهای جدید برای درمان سرطان پوست مقاوم به دارو

تولید داروهای جدید برای درمان سرطان پوست مقاوم به دارو

دانشمندان انگلیسی با همکاری «موسسه تحقیقات سرطان» در منچستر انگلستان، داروهایی ارائه داده‌اند که سرطان پوست مقاوم به داروهای کنونی را درمان می‌کنند.

دانشمندان انگلیسی با همکاری «موسسه تحقیقات سرطان» در منچستر انگلستان، داروهایی ارائه داده‌اند که سرطان پوست مقاوم به داروهای کنونی را درمان می‌کنند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، داروهای کنونی، نسخه‌های مشکل‌دار پروتئینی به نام BRAF را هدف قرار می‌دهند که عامل نیمی از سرطان‌های ملانوم (نوعی سرطان پوست) است. اما با این که چنین داروهایی در ابتدا کارآمد هستند، سرطان‌ تقریبا همیشه ظرف یک سال در مقابل درمان مقاوم می‌شود.

داروهای جدید محققان انگلیسی می‌توانند در بیماران مبتلا به اشکالی از سرطان ملانوم کارآمد باشند که در مقابل مهارکننده‌های کنونی BRAF مقاومت می‌کنند. محققان حاضر نشان دادند داروهای جدید به نام‌های CCT196969 و CCT241161 رشد ملانوم ناشی از پروتئین BRAF را متوقف کردند.

علاوه بر این، داروهای مزبور رشد تومور را در سرطان‌هایی متوقف کردند که در آن‌ها، داروهای هدف‌قراردهنده BRAF هرگز کارآمد نبودند.

محققان نشان دادند داروهای جدید پروتئین BRAF و گذرگاه‌های رشدی را که سلول‌های سرطانی برای مقاوم‌شدن به آن‌ها متکی‌اند، هدف قرار می‌دهند. نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است دوز 20 میلی‌گرمی این داروها در هر روز، رشد تومورها را بدون ایجاد عوارض جانبی سرکوب کرد.

ملانوم بدخیم، پنجمین سرطان شایع در انگلستان است و در سال 2011، 13 هزار نفر در این کشور به این بیماری مبتلا شدند. دانشمندان پیش‌تر داروهایی را برای درمان این بیماری ارائه داده‌اند اما بدن بسیاری از بیماران به تدریج در مقابل این داروها از خود مقاومت نشان می‌دهد، این در حالی است که چنین افرادی اغلب انتخاب‌های درمانی دیگری ندارند.

داروهای جدید امید زیادی را در بیماران مبتلا به ملانوم ایجاد می‌کنند و آزمایش‌های بالینی بر روی آن‌ها اوایل سال 2015 آغاز می‌شوند.

جزئیات این دستاورد علمی در نشریه Cancer Cell قابل‌مشاهده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha