• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93091810928
  • منبع : نمایندگی لرستان

تحقیقات نشان داد: نقش چای سبز در کاهش سرطان‌های دستگاه گوارش

تحقیقات نشان داد: نقش چای سبز در کاهش سرطان‌های دستگاه گوارش

تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان آمریکا نشان می‌دهد، خطر ابتلا به برخی سرطان‌های دستگاه گوارش به ویژه سرطان مری، معده و کولورکتوم (بخش انتهایی روده بزرگ) در زنانی که چای سبز می‌نوشند، کمتر است.

تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان آمریکا نشان می‌دهد، خطر ابتلا به برخی سرطان‌های دستگاه گوارش به ویژه سرطان مری، معده و کولورکتوم (بخش انتهایی روده بزرگ) در زنانی که چای سبز می‌نوشند، کمتر است.

به گزارش سرویس پژوهشی منطقه لرستان، برای انجام این تحقیق، حدود ۷۵۰۰۰ زن چینی میانسال و سالمند انتخاب شده و مصرف چای، نوع چای مصرفی و میزان آن در این گروه مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد که مصرف منظم و مداوم چای سبز (حداقل سه بار در هفته، به مدت بیش از ۶ ماه) با ۱۷ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی همراه است.

با مصرف مقادیر بالا‌تر چای سبز، درصد کاهش خطر این نوع سرطان‌ها باز هم بیشتر بود، به خصوص در کسانی‎که دو تا سه فنجان چای سبز در روز(حداقل ۱۵۰ گرم چای در ماه) می‌نوشیدند، خطر سرطان‌های گوارشی ۲۱ درصد کمتر گزارش شد و در زنانی که به مدت ۲۰ سال به طور مداوم از چای سبز استفاده کرده بودند، خطر این نوع سرطان‌ها ۲۷ درصد کمتر از سایرین بود.

چای سبز حاوی ترکیبات شیمیایی طبیعی موسوم به پلی فنل‌ها از جمله کاتچین است، کاتچین‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و با مهار آسیب DNA و توقف رشد تومور، از سرطان پیشگیری می‌کنند.

این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha