• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93091710542
  • خبرنگار : 71448

رییس کل بانک مرکزی:

بیشترین رقم واقعی فساد بانکی اخیر 70 میلیارد تومان بود

بیشترین رقم واقعی فساد بانکی اخیر 70 میلیارد تومان بود

رییس کل بانک مرکزی درباره فساد مالی 12 هزار میلیارد تومانی اخیر در شبکه بانکی کشور گفت: بیشترین مبلغ واقعی سوء استفاده شده در این فساد 70 میلیارد تومان بوده است.

رییس کل بانک مرکزی درباره فساد مالی 12 هزار میلیارد تومانی اخیر در شبکه بانکی کشور گفت: بیشترین مبلغ واقعی سوء استفاده شده در این فساد 70 میلیارد تومان بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولی‌الله سیف، در حاشیه همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد با بیان این که سه بانک در جریان این پرونده درگیر بودند، اظهار کرد: 12 هزار میلیارد تومان مجموعه گردش مالی در طول این سالها بود که در نهایت آن چیزی که می‌توانیم، بگوییم مبلغ سوء استفاده شده در طول این چهار – پنج سال بود و در یک مقطع دو هفته‌ای به 70 میلیارد تومان رسید و در خارج از این دو هفته رقم این گردش‌های مالی کمتر از این مقدار بوده است.

وی در پاسخ به سوالی در این باره که این فساد مالی چه شباهتی به اختلاس سه هزار میلیاردی دارد، گفت: شباهت بسیار زیادی دارد، اما در این موضوع بحث گردش چک بوده است.

سیف با بیان این که برخورداری از سامانه‌ها یکی از بحث‌هایی است که می‌تواند سیستم‌های ما را از این نوع جریانات مصون کند، گفت: نظام بانکی ما قبلا نیز این مسائل را داشته که به دلیل ضعف فناوری و سیستمی بوده است.

وی همچنین درباره نوسانات اخیر نرخ ارز در بازار و احتمال تاثیر‌پذیری بازار از نرخ 2850 تومانی اعلام شده در بودجه برای دلار تصریح کرد: متاسفانه برخی عوامل غیر اصولی در بازار التهاب‌ آفرینی می‌کنند در حالی که به نظر می‌رسد در این شرایط باید بازار آرامش لازم را داشته باشد و به نظر من التهاب موجود به دلیل ارائه تحلیل‌های نادرست بوده است.

رییس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی تحت تاثیر این شرایط قرار نگیرند نرخ 2850 تومانی دلار در بودجه سال آینده نیز تاثیر خودش را پیش از این در بازار گذاشته بود و این رقم، رقمی نیست که بخواهد به بازار شوک وارد کند.

سیف در پاسخ به سوالی در این باره که در مدت اخیر به بازار ارز تزریق کرده‌اید یا خیر، تصریح کرد: بانک مرکزی بیشتر نظارت می‌کند که تعادل در عرضه و تقاضا ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha